CRYPTO da güven çok sarsýldý.Düþünün o alemin ilk 10 una giren LUNA buhar oldu.Bundan sonra kim güvenir.Kanýmca orasý daha epey kan kaybeder.
100 DOLARDAN 0.000007 YE DÜÞMEK NE DEMEK?
Petrol cakilirsa Endeks 100 2000 lere kadar conilere eþlik edebilir lakin erdoganistan ülkesinde makro göstergeler hýzla iyileþecektir. Eylül Ekim e kadar tirivi hareketler fakat sonrasý fizan olabilir. Bizim enerji giderimizi cikartirsaniz boktan yönetime ragmen ekonomi cari fazla verir Zaten yabancý oyuncu olmayýnca doviz de nanay olma ihtimali yüksektir.
Demirçelik ve emtialar lese dönebilir. Yýllarca 60 kuruslarda dolanan krdmd leri hatýrlarsýnýz. Ama demirçelik kullanan arabalar, beyaz esyacilar avantajlý duruma gelir. Havayollarý iyileþir. Tabii i de cimentolar...Benimkisi temennidir. Petrol önce 80 sonrasýnda 50 dolarlara inerse tsunami teðet geçer. Redmi Note 9 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tüm DÜNYADAKÝ KY. LAR SP500 den,globalden sert tepki bekliyor.''Çok düþtü artýk tepmeli'',diyor..
Ama GLOBAL ÇETE ,bizim bunu düþündüðümüzü biliyor![]()
Yahu ne güveni.
Hiç bir hukuksal dayanaðý yoktu..
Coýnýn çalýnsa abd polisini arýyorsun...
Trajikomik SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)
Bu nasýl bir yazý ya, kimse yazmasýn o zaman forumda 2-3 kiþi kendi aranýzda takýlýn, böyle kibir görmedim..
Ki arkadaþta borsa yorumu yapmýþ kendince geyik muhabbeti deðil, forumda sayfalarca geyik yapýlýyor onlar için boþ yorum denebilir sadece...
SM-A525F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Yer Ýmleri