Zamanlama meselesi...35 iken EREGLÝ ÝÇÝN DERDÝM..Þimdi THYOL için derim; bu fiyatlardan alacaðým en son hissedir..
hatta fýrsatýný görünce short açarým
illaki alacaksan AKBNK,ÝÞCTR AL..Batmayacak ama diplerdeki hisse eninde sonunda ralli yapar.
Zamanlama meselesi...35 iken EREGLÝ ÝÇÝN DERDÝM..Þimdi THYOL için derim; bu fiyatlardan alacaðým en son hissedir..
hatta fýrsatýný görünce short açarým
illaki alacaksan AKBNK,ÝÞCTR AL..Batmayacak ama diplerdeki hisse eninde sonunda ralli yapar.
Digerlerindeki fiyat 3 te birine inerken thynin 3 katina cikacak kadar etkisi olacagini dusunmuyorum . Ayrica ulke riskini de goz onune alinca batan gemide luks kamara sahibi olmanin anlamsiz oldugunu dusunuyorum . Adamlar yabanci havayollari aldiginda en azindan kur riski almiyorlar . Bizde 1 sene sonra kurun 25 olmayacaginin garantisi var mi . Poz sort 1 sene icindeki beklentim dolar 25 thy 25 , yani 1 dolar . Tutarsa tutar tutmazsa canimiz sagolsun![]()
Borsa yükseldi mi Long düþtü de þort ..ne güzel sistem ya
Fakat ne ilginç ki hep kapanýþta görüyoruz bu fevkeladenin fevkinde tradeleri![]()
Hayat hoþ gerisi boþ
THY buradan alýnýr demek deðil amacým ama bir karsilastirma yapýlýrken ortaya benzerlik sebepleri gösterilip sonra fiyat kýyaslamasý olmalý bence
Tabbikine ..fakat bi real time online görseydik![]()
Hayat hoþ gerisi boþ
Yer Ýmleri