Bugun sert satıs gelebilir hedef 2780 -%3
Originally Posted by clark Bugun sert satıs gelebilir hedef 2780 -%3 sakin ol şampiyon...2.400 den beri bu söylemler devam ediyor..onların sesi kesildi... sağlam teknik argumanın varsa görmek isteriz...
Originally Posted by ABKA sakin ol şampiyon...2.400 den beri bu söylemler devam ediyor..onların sesi kesildi... sağlam teknik argumanın varsa görmek isteriz... sakin değilim ama Sampiyon oldugum dogru
Originally Posted by ABKA sakin ol şampiyon...2.400 den beri bu söylemler devam ediyor..onların sesi kesildi... sağlam teknik argumanın varsa görmek isteriz... rakam verdim 2898, saat de verdim 15 30 , hedef verdim , arguman ve teknikte yazdım daha ne yapıyım
Originally Posted by clark Bugun sert satıs gelebilir hedef 2780 -%3 Originally Posted by ABKA sakin ol şampiyon...2.400 den beri bu söylemler devam ediyor..onların sesi kesildi... sağlam teknik argumanın varsa görmek isteriz... Originally Posted by Se_M bir şeyleri öngörerek mi yoksa his mi sadece ? Ve de % 3 fena bir rakam değil yani. Originally Posted by clark rakam verdim 2898, saat de verdim 15 30 , hedef verdim , arguman ve teknikte yazdım daha ne yapıyım Tebrik ediyorum
bir halt olacağı yok.
Originally Posted by ayhan53 Tebrik ediyorum Eğer % 3 te tutarsa 2 kere tebrik etmek gerekir.
Originally Posted by clark Bugun sert satıs gelebilir hedef 2780 -%3 bir şeyleri öngörerek mi yoksa his mi sadece ? Ve de % 3 fena bir rakam değil yani.
Originally Posted by Se_M bir şeyleri öngörerek mi yoksa his mi sadece ? Ve de % 3 fena bir rakam değil yani. Sene 2006 Vob tu ozman basladık 2022 viop devam
Forum Rules
Yer İmleri