Twittere bir girdim abartisiz 8-9 hesap superbono ile ilgili konusuyor. Aciklandi mi diye baktim yok, guzel kopurttuler bu konuyu da.
Twittere bir girdim abartisiz 8-9 hesap superbono ile ilgili konusuyor. Aciklandi mi diye baktim yok, guzel kopurttuler bu konuyu da.
bir kere stop loss olmaya gör
ateþlere yandýðýnýn resmidir
trader dediðin mecnun misali kör
ne bilsin, paçal sermayeyi bitirir !
dünya bir yana risk yönetimi bir yana
bir meþaledir, pervaneyim ona !
kainatýn BÝR varlýðýndan bütünleþip! kendi birliðinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediðimiz yüce varlýða salat ve selam olsun ! hamza sütbýyýk -aka- klaus maximilian kerpenter münche
gözlerinin içine baþka hayal girmesin
bana ait çizgiler dikkat et silinmesin
istersen yum gözlerini týpký düþünür gibi
hey zil çaldý mý kýzlar çýktý mý bizim öðretmen
pardon hatlar karýþtý
kainatýn BÝR varlýðýndan bütünleþip! kendi birliðinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediðimiz yüce varlýða salat ve selam olsun ! hamza sütbýyýk -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Þu an iki kutup mevcut. Rte nin kemik %35-40 a yakýn oyu var, þu saatten sonra ne olursa olsun bu bandýn altýna inmesine ihtimal vermiyorum. Ekonomik sýkýntýnýn derinleþmesi, mültecilerin iyice cozutmasý vs. en fazla 1-2 puan oynatýr þu saatten sonra.
Diðer Anti-Rte kutupta da buna yakýn kemik bir oy var. Kim aday olursa olsun bu kanat bu adaya oy verir geçer.
Ortada %15-20 gibi sahipsiz ama sonucu belirleyecek oy mevcut. Ýmamoðlu bu oylarý alabilir miydi, bir kýsmýný alýrdý ama çok falsosu olan biri eðer üstü çizildiyse de bence isabet olmuþ.
Yer Ýmleri