-

Originally Posted by
BaşKara
Mado merkez yaşar pastanesidir. Orayla işimiz olmaz. Akdo iyidir, başka bir firma..
Yasar Pastanesi'ne gitmisligim coktu. Ayhan Başkan gibi bende Gezi'den sonra ne orayı ne de Mado şubelerine gittim.
-

Originally Posted by
ayhan53
geziden bu yana madodan tek kuruşluk alışveriş yapmadım
bu sene maraşa gideceğim
arkadaş madonun ilk şuesine götürürüm seni dedi
istemiyorum programdan çıkar dedim
Edo da gayet güzeldir. Zamanında Maraşta idim.
-
Güldür güldür de bakan Nebati var az sonra yazıyor.
-
guldur guldur de bassak geçiyorlar
-
Yarın ist-maltepede EYT mitingi var ...Bakalım ne kadar kişi katılacak...Tüm EYT liler davetlidir 
Büyük çoğunluğu AKP-MHP tabanlı olan bukitle bakalım muahlif tarafa geçecekve gerçekten kime oy vermeyeceklerinin sözünü de tutacaklar mı!!!!
-
sehir dısından gelip universite arkadaslarıyla bulusup hasret giderdik.yarın 15 kadar arkadasla mitinge katılacagız.mevcut yönetimin bu yasayı cıkarma sansı yuzde 1 bile değil zaten cıkarsada oy/moy yok.meral abla gelince cıkarır.ana sefkati baskadır….ytd
-

Originally Posted by
GHANDI
sehir dısından gelip universite arkadaslarıyla bulusup hasret giderdik.yarın 15 kadar arkadasla mitinge katılacagız.mevcut yönetimin bu yasayı cıkarma sansı yuzde 1 bile değil zaten cıkarsada oy/moy yok.meral abla gelince cıkarır.ana sefkati baskadır….ytd

Katılımcı sayısını ist başta olmak üzere metropol şehirlerinden gelecek EYT liler belirleyecek...Umarım güzel ve kalabalıkbir miting olur..
-

Originally Posted by
ayhan53
geziden bu yana madodan tek kuruşluk alışveriş yapmadım
bu sene maraşa gideceğim
arkadaş madonun ilk şuesine götürürüm seni dedi
istemiyorum programdan çıkar dedim
mado kızılkayalar ramiz.. gezi'den bu yana kapılarından girmedim.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri