Cafe de lokantada WiFi istemeyin tehlikeli .
Arkadaþýn akrabasýna Kahvesini yudumlarken yüzbin tl kredi çekip parayý vadesizsen uçurmuþlar banka para transferi kýsýt koymak için bile mobil bankacalýða girememiþ hiçbir türlü.
Polise gitmiþ sizin gibi çok vaka var demiþler göndermiþler
Adýný vermek istemiyorum bir bankada banada olmuþtu bana derin internetten girmiþlerdi ama farkýna varýp engellemiþtim onlarý
Þu tüfe ye endeksli süper bono olayýnda anlamadýðým noktalar var;pratikte bu bonodan nasýl para kazanýlacak.
þu anda çoðu insan dolarda veya kkm de tl mevduatta tutan yoktur herhalde. akþam cýkýp süper bonoyu cýkardýk diyecekler dolar yine kkm de olduðu gibi (18 den 11 e düþmüþtü) yine düþecek 11 e diyelim 11 den dolarý bozup süper bono alsalar 9-12 ay sonra tüikin enflasyon oranýna göre kar edebilecekler mi reel anlamda.
kazanamak için daha doðrusu kaybetmemek için ne yapmak lazým??? düþüþe karþý korunmak için bono cýkmadan dolardan kkm ye geçmek mantýklýmý???
rxpu uyudu herhalde. iþ baþa düþtü..
16,84 vurup vurup çekiyor.
Reis tasarruf istemiyor; kenarda köþede ne kaldýysa betona, lastiðe gömün diyor..
Ýstanbul’da ihya olmayan emlakçý kalmadý. 2019 da hepsi aðlýyordu.. kur þoku sonrasý uygulanan yüksek faiz inþaatçýlarý ve otocularý bitme noktasýna getirmiþti.. tabii aradaki komisyoncularý da 🙂
Yer Ýmleri