-
Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVII
Taze Döviz girişi var mı? Yok
Bu kadar basit aslında.
-
Nerde üstelik tl leride kkm yaparak dolarizasyonu katladık. Tl cileri.dolara alıştırdık. Tl mevduatın 3 ayda 2 hatta 3 katını kaz***** bir.daha tl mevduata döndüremezsin
bir halt olacağı yok.
-
Şaşı bak şaşır. Ülkede ki esas sorun talep değil maliyet enflasyonu. Son sürat Stagflasyon.
-

Originally Posted by
tospa
Şaşı bak şaşır. Ülkede ki esas sorun talep değil maliyet enflasyonu. Son sürat Stagflasyon.
Aslında talep enflasyonuda var döviz kazanmak için ihracata yöneltildi firmalar içeride mal yok. Geçen anahtarlı 3 lü priz aradım tamamı yurt dışına gönderiliyormuş piyasada yok elinde kalan varsa alabiliyon
bir halt olacağı yok.
-

Originally Posted by
EGEDUK
Taze Döviz girişi var mı? Yok
Bu kadar basit aslında.
baba akü yok
akü kopmle yok !!
-

Originally Posted by
ayhan53
Aslında talep enflasyonuda var döviz kazanmak için ihracata yöneltildi firmalar içeride mal yok. Geçen anahtarlı 3 lü priz aradım tamamı yurt dışına gönderiliyormuş piyasada yok elinde kalan varsa alabiliyon
Basganım o pencereden bakarsanız da ülkenin emekleri ve sermayesi ucuzdan gidiyor soğanın gerçek değerinde olmadığından
-

Originally Posted by
ayhan53
ne oldu bonu mu geliyyo
biz bişey yaptık mı diye soran var mı
borsanın gun boyu kıvranıp eksi olup artı 1,20 kapatması da tesadüf sanırım.
-
Uzun süre elektrik doğalgaz fiyatları devlet eli ile baskılandı.Sanayi ucuza enerji kullanarak üretim yaptı.E o üretimde sanayinin kullandığı ucuz enerjiyi halk olarak biz finanse ediyoruz.O suni fiyatlanmış üretimle ihracatcı olduk sanıyoruz.Bence yanlış. sanayi bizim finans ettiğimiz ucuz enerji ile üretim yapacaksa hiç yapmasın.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri