Arkadaþ arsa alacakmýþ tüketici kredisi çekmeye gitmiþ eksik kalan tutar için, 12 ayýn üstü yok naþþþ demiþler, ben de 99 bin çek 4 tane iphone al arsadan çok artar dedim![]()
Kar payý, getiri, gelir ortaklýðý...bi de þu var en uyuz olduðum huzur hakký..
Bu tweetler bazen oluyo bazen olmuyo, çözemedik vesselam..;
https://twitter.com/mahfiegilmez/sta...95282919931950
Faize faiz dememek için yaptýklarýmýzý yazsak roman olur.
Ýyi akþamlar. Bir konuda görüþe ihtiyacým var ve kafam da bir hayli karýþýk. Bir çok iþinin ehli borsa uzmanýn görüþü, þu sýralar borsanýn ucuz olduðu yönünde.(uzun vade düþünüldüðünde) fakat yaþadýðýmýz zamanýn birebir krizi temsil ettiðini ve geçmiþte, nispeten( her ne kadar durumlarý, oluþumlarý farklýlýk gösterse de) örneðini yaþadýðýmýz 2001 ve 2008 krizleri ile karþýlaþtýrdýðýmda, dolar bazlý borsanýn hala pahalý olduðunu görüyorum. Bunu hem dolar bazlý BIST grafiðine bakarak söylüyorum hem de uzun vadeli cds grafiðini 180 derece döndürün, elde ettiðiniz grafikten gözlemliyorum. Borsanýn 'dolar bazlý' daha aþaðýda gidecek yeri var görünümde. Bunu uzun vadeli BIST30 senetlerine bakarak ta söylemek mümkün (örneðin kchol, eregl, bimas, sahol, isctr, garan vb. çeþitlendirmek mümkün)
Sonuç olarak; mevcut ekonomik görünümü göz önüne alarak, BISTin tarihi diplerinde olduðunu iddia eden uzmanlar mý gerçekçi yoksa sadece temel analiz ile basit dolar bazlý grafiklerini inceleyen bendeniz mi gerçekçi, anlayamýyorum açýkçasý... Fikirlerinizi okumak beni mutlu eder açýkçasý...kalýn saðlýcakla.
Redmi Note 9 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Öyle bir durumda,Borsa hangi yöne gider,Bistin pisti kýrýlýr mý,Kaðýtlar çamlýca tepesine mi,kaðýthane deresine mi uçar.?
Sen bize ondan haber ver..!
Biz ,senin gibi dýj güjlerin parasýylan mayýþ almýyoruz ki.!!
Bize ne toryumdan,Arcantinden..!!
Karakola düþen,Baþýnýn çaresine bakar ,artýkýn..Üüüle deeðilmi A beyaaa...!!
coinleri gene cama sýkýþtýrmýþlar
bir halt olacaðý yok.
Yer Ýmleri