Bir hafta boyunca bugünün hayalini kurdum, güneþli bir sabaha uyanýp kanomla denizde açýlacak ve balýk tutacaktým. A.* geceden beri yaðmur yaðýyor.
Neyse umut fakirin ekmeði. Bir hafta daha beklerim.
Ytd
Bir hafta boyunca bugünün hayalini kurdum, güneþli bir sabaha uyanýp kanomla denizde açýlacak ve balýk tutacaktým. A.* geceden beri yaðmur yaðýyor.
Neyse umut fakirin ekmeði. Bir hafta daha beklerim.
Ytd
"BÝTERSEK HEP BERABER BÝTECEÐÝZ"Ekonomi modelinin tutmamasý durumunda ne olacaðý sorulan Nebati, "Modelimiz tutmazsa üzülürüm. Çünkü ya kahramaný olacaðým çocuklarýmýn. Ya da boynu bükük bir þekilde eve döneceðim ve onlarýn da boynunu bükmüþ olacaðým. Ben eve boynu bükük dönemem. Çünkü eðer öyle dönersem bilirim ki sokaktaki vatandaþ, Dicle'deki çoban artýk benden umudunu kesmiþtir. Boynum bükülürse iþçilerin artýk mutlu olmadýðýný, patronlarýn benden nefret ettiðini, siyasete ve Türkiye'ye zarar verdiðimi düþünür, üzülürüm.
https://www.sondakika.com/politika/h...egiz-14599003/
adam daha nasýl anlatsýn niye ciddiye almýyorsunuz??
Malum medya ; dolarýný ,altýnýný bozduran GES alabilir , ama diðerler tasarruf sahipleri SAKIN üzülmesin mesela KKM ,yapan , daha önce dövizini-altýnýný bozduranlar ,düz meevduatta olanlar kýsaca hepinize de GES'e iþtrak imkanýnýz var ... hemen bu imkandan faydalanmak üzere ayýn onbeþinden itibaren Ziraat-Halk ve Vakýfbank'a koþarak yerinizi ayýrtmayý unutmayýn....
................
Sahii daha önceki süper dahiane bir proje vardý, hani kuyumcularla koordineli olarak halktan altýnlarý toplanacak KKM falan yapýlacaktý ,ekonomiye can suyu verilecekti ( yani mütahitlere ve gayrýmenkul sahiplerine )sahi o procekt ne oldu , sonuçlarý konusunda bir açýklama falan yok...Muhalefet uyuma bir soru önergesi verinde ,ilgili bakanlýk açýklama falan yapsýn
Fed 3 faiz artýþý yaparsa biz kaçta kapatýrýz seneyi
Yer Ýmleri