''Yasa geçmeden yazayým: Bu ülkede son senede tüm temel ihtiyaç ürünlerinin fiyatý %100den (bazýlarýnýn %200den, hatta %300den) fazla arttý. %100den az artan ürün yokken %73.5 diye bir tüketici enflasyonu olamaz, yalan. Üç basamaklý enflasyonda insanlara %50 zamla kandýrma yolu.''
https://twitter.com/AhmetBeyefendi/s...C93evEltYqAAAA
Ohooo...biz bunlarý excelle anlattýk, biz bunlarý metastockla anlattýk, yetmedi biz bunlarý tradingview le anlattýk...
-Seviyorum de!!
-Hayýrrr...
-Seviyorum de!!
-Hayýrrr..
-Seviyorum de ulen!!
-Seviyorum.
-Yalan söylüyorsun!!!
Ýzlemeyen varsa, dolarla ilgili çok önemli tespitleri var, kaçýrmayýn.
Haziranýn 26 sýna kadar huzur içinde yaþayýn, Temmuz maaþ zammýna esas Haziran ayý enflasyon rakamý belli olduktan sonra, haþýrt the blackboard at the seaside...önümüzdeki Ocak Þubat gibi pardon Mart Nisan Mayýs gibi zaten enflasyon da tepe yapar..
Sonra sen sað ben selamet, iyimser olun acýk caným, Allahtan dikmiyorlar iþte, neydi ''Polyanna yý daða kaldýrmýþlar, yapacaksanýz bari grup dalýn'' demiþ..![]()
Ýlginç bi durum var vaka sayýsý 7.000 lerde ölü sayýsý 20 lerde ve hiç vaka yokmuþ modundayýz.ölü sayýsýda 99.000 e dayanmýþ
bir halt olacaðý yok.
Ýyiki bitcoinim yokmuþ 1 dokardan 67.000 dolara çýktý diye sevindikten sonra 20.000 dolara düþtü diye üzülecektim
bir halt olacaðý yok.
Sayýn Shorts,sompo sigortadan teklif aldýnýz mý?meþhur firmanýn bu sene bana teklif ettiði poliçedeki kloze deðerleri geçen senekinden düþüktü,özellikle karþý tarafa verilen hasar kýsmýný düþürüyorlar,neden böyle yaptýklarýný sorunca;düþük poliçe çýksýn diyeymiþ,500 tl den kaçýp yüzlerce bin tl ödemek zorunda kalmak istenmiyorsa özellikle bir önceki poliçe deðerleri karþýlaþtýrýlmalý,malum en týrýk araç bile 500 bin tl yi geçti..
Not:Reha Bey,gözünüzden kaçtý herhalde,kaskoda yýllardýr olan bir klozdur;yanlýþ akaryakýt dolumu,hatta benim külüstür için anahtar üzerindeyken çalýnýrsa bile %100 bedel ödeme klozu var.(sompo + teminat) pdf den buraya kopyalayamadým....
8
Yer Ýmleri