-

Originally Posted by
Pscyokinesis
Memur mülakatlarına katılan kişilerin çok tuhaf elenme hikayeleri var duyuyorum üzülüyorum bilen kendi çevresindende biliyordur .
Memur denince o hayat hikayeleri aklıma geliyor bir tuhaf oluyorum
Onu bizim kızda yaşadı,gecesini gündüzüne kattı 93 puan almıştı en son,üstelik maliyenin kurumsal sınavlarına girdi,2 giresun 1 istanbul birinciliği vardı,70 puanlı akçı gurupları kazandırıldı,ama şimdi pişman değil,yurt dışına göndermiştim şimdi istanbulda bürolarıda var istanbula döndü,maşımı uçtu gitti,işte beyin göçü budur,hepsini geçtim ortada bir emek vardı sadece ona acıdım birde zaman kayıbına.
-
eniyisi yurtdışı yapamıyorsan kendi işin esnaflık
-

Originally Posted by
refaba
Onu bizim kızda yaşadı,gecesini gündüzüne kattı 93 puan almıştı en son,üstelik maliyenin kurumsal sınavlarına girdi,2 giresun 1 istanbul birinciliği vardı,70 puanlı akçı gurupları kazandırıldı,ama şimdi pişman değil,yurt dışına göndermiştim şimdi istanbulda bürolarıda var istanbula döndü,maşımı uçtu gitti,işte beyin göçü budur,hepsini geçtim ortada bir emek vardı sadece ona acıdım birde zaman kayıbına.
Can sıkmaya gerek yok bence. Kızınız uğraşmış çabalamış, şuan daha iyi bir yerde.
-
dolarcılar oturarak izleyin çarpıntı olmasın kalp sıkışması yaşamayın
https://twitter.com/canitti/status/1...d09EXld2U6-3bQ
bir halt olacağı yok.
-

Originally Posted by
ayhan53
Domaltıp s. lâzım.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
-
-

Originally Posted by
ayhan53
Başkanım uyarını dinlemeyip izledim. Gerçekten kalbim sıkıştı, sonunu zor getirdim...
-
Fibabanka ile çalışan arkadaşlar bilgi verebilirse memnun olurum.
Usd yurtiçi swift için mobil ya da internet bankacılığından masraf alınıyor mu?
Günlük swift miktar sınırı uyguluyor mu?
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri