-

Originally Posted by
Ayasofya 2005
Yani bu kadar kötü durumda iken belki yumuşar diye düşündüm adam öksüz s siz
yahu sen bilin dün akşam yediğim mevlana yada konyanın rüzgarı suyu çarptı sabahtan beri otelde hapisim cırcır oldum kekik yağını kıça sürsek bağırmamız dışında bi faydası olur mu
bir halt olacağı yok.
-

Originally Posted by
EGEDUK
Kekik yağını fazla kaçırdın galiba hocam.
Kafa yapmış.
[emoji23]
Yok o AMB ile karıştırmış
...Dış uzmanlar bile RTE ile olmaz kesinlikle diyorlar,adam ülkeyi altına zıçırmaya gelmiş,el güçlü ekonomisiylen faiz artıyor,biz lay,lay,lom,artık ne derseniz deyin bedevi sistemi vs
-

Originally Posted by
ayhan53
kırmızı röpteşambırda var mı
Olma mı?
Sigara içiyor olsam, keyif sigarası yakmıştım.
Sarı gacıdan da benzer bir atraksiyon bekliyorum. Bugün yeşile döner en azından.
-

Originally Posted by
ayhan53
yahu sen bilin dün akşam yediğim mevlana yada konyanın rüzgarı suyu çarptı sabahtan beri otelde hapisim cırcır oldum kekik yağını kıça sürsek bağırmamız dışında bi faydası olur mu
Ercefuryl kp al
-

Originally Posted by
EGEDUK
Olma mı?
Sigara içiyor olsam, keyif sigarası yakmıştım.
Sarı gacıdan da benzer bir atraksiyon bekliyorum. Bugün yeşile döner en azından.
bence sıra ingilterede
altını bir süre camdan kurtarmazlar rusyayıda altın konusunda zora sokmaya çalışıyorlar
bir halt olacağı yok.
-

Originally Posted by
ayhan53
Keçi eti yemiştirsin,cırcırın ilacı kara yemiş,patates ve maden suyu,bozulan bağırsak sistemini düzene koymak istersen doğal yoğurt.
-

Originally Posted by
refaba
Keçi eti yemiştirsin,cırcırın ilacı kara yemiş,patates ve maden suyu,bozulan bağırsak sistemini düzene koymak istersen doğal yoğurt.

karayemiş yok soda içiyorum biyerden patates bulayım
bir halt olacağı yok.
-
Haşlanmış patates, kola, pirinç lapası
Yakında kumpirci varsa oradan patates bulabilirsiniz.
Geçmiş olsun.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri