-
Turkiye ziyaretimde Kilicinoglu nun bir toplantisina katilmistim. Bana hanim teyze diye hitap etdi. Ben bunu simdi hakaret etdi diye savciliga suc duyurusunda bulunacagim. Yuklu bir tazminat ve tazminat parasiylada bu covurun parasindan alacagim. meshur emeklimize de bir 70 lik alirim canim. kalkar sover mover.
-

Originally Posted by
ayhan53
yoğurdun suyunu süz iç bide bolca bira
ayran olmami baskanim?
-

Originally Posted by
EGEDUK
Şerro 17,71
İlginç bir şekilde 17,69 direnç/destek seviyesini çok zorlanmadan geçmiş görünüyor.
Pardon şey ile ilgili yorum yazdım ama yanlış başlığa geldim sanırım.
Kıç, baş, meme ve benzeri sağlık sorunları başlığıydı burası değil mi?
O zaman ben de sağlık ile ilgili yazayım. Reha beyin dediği Covid’in bilinen tek ilacını almayı uzun süre ihmal ettim ve covid oldum.
Bir iyileşeyim, makul doz ilaç almaya yeniden başlayacağım.
Bakın Reha beyin gündeminde Covid Movid yok ne güzel.
Selamlar.
bu meredi 2. Kez geciren var mi? 11 gün filan sürdü mü yoksa 2.de biraz daha az mi toparlanma ve dahi - sonuç çıkma süresi
-

Originally Posted by
denizci2
Selamlar bende hemoroid memeleri var bir türlü geçmedi ne önerirsiniz arkadaşlar.doktorun verdiği hap ve kremler sadece ağrıyı giderdi ama memelr duruyor.bende sorayım dedim iyi geceler cümleten
Redmi Note 8 Pro cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hirudoid pomad var. Bu heparin kökenli bir krem. Bunu sürüyorsunuz neredeyse ama öncesinde kabızlık olmamalı. Önce zeytinyağına ekmeği biraz banıp yiyin sonra zeytin ve incir artı sebze ile kabızlığı çözün bu kremi o zaman sürün. Heparin pıhtı oluşumunu engeller çözen bir ilaç bunun içeriği de heparin.
-
Arjantin peso
arabada :129,58
evde : 337 oldu
yaklaşık 1e3
https://bluedollar.net/
Lira arabada 17,70
evde 17,94 (şimdilik)
-

Originally Posted by
caliagra
Arjantin peso
arabada :129,58
evde : 337 oldu
yaklaşık 1e3
https://bluedollar.net/
Lira arabada 17,70
evde 17,94 (şimdilik)
Twitter da millet 17.93 oldu diyor ama nerede anlayamadik
-
Memeler pardon hemoroid memeleri için acı olan biber,turşu,salça...vs tüketiyorsanız artık elveda demelisiniz.Tarafımca denenmiş ve onaylanmıştır.
Taş pardon böbrek taşı için bira mayası tüketimi ve hoplama,zıplama tarzı artistik jimnastik hareketleri yapanları gördüm ve duydum. Tarafımca denenmemiştir.
Cırcır pardon ishal için haşlanmış patates ve muz tüketimi tarafımca denenmiş ve onaylanmıştır. Gerçi bağırsaklar boşalınca geçti diye ben öyle düşünmüş olabilirim.
-

Originally Posted by
bisikletci
Twitter da millet 17.93 oldu diyor ama nerede anlayamadik
Serbest piyasa alış 17,86
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules