-
usta huawai telefonlarda iphona on basar. boşversin parasını çöpe atmasın.
-

Originally Posted by
Achiles
Şakkadanak Batırel' in hesabını hacklemişler...galiba?
Cumhurbaşkanı, Merkez Bankası Başkanını süs diye mi seçti? Türk lirasını güçlendirecek tedbirleri al, dedi. Vatandaşın dövize yönelmesini önle dedi.
Enflasyonu düşürecek kararları hayata geçir, dedi. Sen ne yaptın? 4 ayda politika faizini %19 dan %14 e düşürdün, sonra defteri kapattın.
15 Eylül de 8,44 olan dolar kuru bugün 17,70 e yükseldi. 10 ayda Türk lirası tam %110 değer kaybetti. Enflasyonu 40 puan aştı. Kurların yükselmesiyle enerji faturamız katlandı, ithal ürünlerin fiyatı tavana çıktı.
Etiketler yaz ortasında bile küçülmüyor.. Paranın değeri böyle mi korunur? Her şeyi siyasetin sırtına yükleyerek, benim adım Hıdır elimden gelen budur, diyerek koltuğa oturup maaşını alarak para yönetimi olmaz! Taşın altına sadece elinizi değil tüm gövdenizi koyacaksınız.
Faiz arttırmak gerekiyorsa bunu gözünüzden yaşlar akarak da olsa yapacaksınız.
https://www.turkiyegazetesi.com.tr/y...el/630045.aspx
Ne bu şimdi
İleride bakın ben demiştim demenin yolunu döşemiş...iyi de eski dediklerin ne olacak, 14 ün de altına düşür diyordun ???
Tak tak...değiş tonton

Son cümleler efsane yalnız:
"En çok neye üzülüyorum biliyor musunuz? Gecesini gündüzüne katarak, Türkiye’nin hakkını korumak için çırpınan, terörün kökünü kurutan, dev projelerle donattığı ülkemizi bölgesel güç hâline getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan’a laf söyletiyorsunuz, onun işini zorlaştırıyorsunuz! O bunu hiç hak etmiyor..."
Adam Nas'ı falan da umursamamış ......lık yapayım derken...
-
[QUOTE=reha kaya;6018410]

Originally Posted by
egeduk
üç harfli bir ürün gelir.
Kkm
ges
.
.
Sırada AMK
Bu da iyiydi. Forum sağolsun amk'muş ekonomide de ağlanacak halimize gülüyoruz sayesinde...
-

Originally Posted by
ayhan53
yarın var egeduk da powell ı iknaya çalışıyor bu ay az arttırın diye yoksa euro 1 in altına düşecek diyomuş
sarı gacının yanında bizi de dağa kaldırdılar basganım
mis gibi dağ havası alıcaz gelio musunuz?
rıdvan abi geleceksen sen de evet de
-

Originally Posted by
Batman
sarı gacının yanında bizi de dağa kaldırdılar basganım
mis gibi dağ havası alıcaz gelio musunuz?
rıdvan abi geleceksen sen de evet de

bend sarı gacı eski olduğundan sıkıntı yok ama dağa kaldırıp dağ havası aldırırlarsa yarın bilemem
bir halt olacağı yok.
-

Originally Posted by
Batman
Bugun yarın FED toplantısı yok mu? Buralarda piyasalar da sakin
Egeduk ustad nerede yaw evdeyim yazarım diodu?
İyileştim artık. Çalışıyorum.
-
Sarı Gacı bugün de üstünde gelinlikle kamyoncuya otostop çeker. YTD
-

Originally Posted by
ayhan53
yarın var egeduk da powell ı iknaya çalışıyor bu ay az arttırın diye yoksa euro 1 in altına düşecek diyomuş
Konuştum Powell ile. Kol gibi 100 baz puan artırım geliyor dedi.
Bunu derken gömleğinin kolunu sürekli içe doğru katlıyordu.
Bir anlam veremedim tabi.
Şlak sesi gelmeden de yanından ayrıldım.
Vazelin bitmiş almaya gidiyorum.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri