-
15 gündür tatildeyim, bi hamburgere 150 tl , bi pizzaya 200 tl filan verdikçe artık hesap yapmayı bıraktım. İstanbulda vallahi beleşe yaşıyormuşuz. Düşünsenize kaş ta kalkanda filan yaşadığınızı yılın 12 ayı.
İstanbulda bi mekana gidince direk donaaat donaaat sağdan sola önden arkaya diyeceğim.
-

Originally Posted by
Sugosu82
15 gündür tatildeyim, bi hamburgere 150 tl , bi pizzaya 200 tl filan verdikçe artık hesap yapmayı bıraktım. İstanbulda vallahi beleşe yaşıyormuşuz. Düşünsenize kaş ta kalkanda filan yaşadığınızı yılın 12 ayı.
İstanbulda bi mekana gidince direk donaaat donaaat sağdan sola önden arkaya diyeceğim.
Son 15 günü çıkarırsanız, siz hiç tatil yapmamışsınız.
[emoji3]
-

Originally Posted by
pisyedili01
Domates temmuzda parayla mı satılıyor ki

? not:ikamet Adana
y.t.d.
Adana Antalya Mersin vs diğerleri aynı değil siz bu işin membaa sında yaşıyorsunuuz
-
Senin bir kişi bir öğünde yediğin paranın yarısı ile bir asgari ücret li geçinecek
-
Konya'nın yukarısında bir bölge var yazin gece don oluyor. Bir keresinde Ağustos sıcağında balık yemeğe gittik. Saat sekizde donduk. Geri döndük
-
-

Originally Posted by
Ayasofya 2005
Konya'nın yukarısında bir bölge var yazin gece don oluyor. Bir keresinde Ağustos sıcağında balık yemeğe gittik. Saat sekizde donduk. Geri döndük
Yazın Konya muhteşem olur .Konyanın havası yeter be abi. Şu an temmuzda Adana lıların yüzde 99 u tahminen konyada olmak ister
serin diyosun ya daha ne olsun.
y.t.d.
-

Originally Posted by
pisyedili01
Yazın Konya muhteşem olur .Konyanın havası yeter be abi. Şu an temmuzda Adana lıların yüzde 99 u tahminen konyada olmak ister

serin diyosun ya daha ne olsun.
y.t.d.
Şimdi Adana'da gece pardesu kışlık kaban giydiğini düşün. Gündüz ateş gibi akşam soğuk gece don. Ben o gün oraya atlet giymeden gittim. Akşam dişlerim bir birine değdi konuşamadım
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri