Valla özeli tüzeli, geçen gittim iþte özel hastaneye indirim cart curt 140 TL ye muayene oldum ilaç yazdýrdým.
Tersini de þaapayým, bizim MR ý falanca hoca okusun raporlasýn dedim geçen, mesai dýþý cart curt öðretim üyesi bedeli dediler 280 TL yatýrdým vezneye, üniversite hastanesi...yoksa ihaleye vermiþler raporlarý, dýþarýdan baþkalarý okuyor, her defasýnda ayný hocanýn okumasý baþka, önüne gelenin okumasý baþka..
Oluyo böyle þeyhler...
Bi kere de özel hastaneye ufaklýðý götürdüm geçen sene miydi hafta sonuydu, yine ayný cüzi bir ücret, yanlýz Pakistanlýydý doktor, dedim bu ne iþ, o dediler buranýn mazlumu, ne zaman gelsek hafta sonu bu var burda, dikmiþler garibaný oraya, gerisi výnn turizm, çok iyi çocuk yalnýz ne dersen yazýyor reçeteye
Niye bunu söyledim, devlet hastanesine gitmiþtim, geçmiþ zaman, dedim benim sinüzit azdý bana bi 1000 lik Augmentin yazar mýsýnýz, dedi ki doktor musunuz, yoo, e dedi onu yazmayacam bunu yazacam, yaw dedim o iyi gelmiyor bana Augmentin yaz, dedi doktor deðilsen karýþma iþime, yaw dedim doktor deðilim ama 40 yýllýk sinüzit hastasýyým o iyi geliyo bana, yok yazmadý, inat etti, ordan çýktým gene özele gittim orada yazdýrdýmEskiden Cefradur vardý o iyi geliyordu, sonralarý Augmentin çýktý o iyi gelmeye baþladý, Cefradur var mý hala bilemedim þimdi...
Yani...fazla da þaapmamak lazým, oluyo öyle![]()

Yer Ýmleri