Originally Posted by
Uc_kirkbes
Þirketin güçlü yaný kaliteli üretim ve zamanýnda teslimat. (savunma sanayi için aranan önemli niteliklerden )
Kapasitesi dolduðundan yeni sipariþlere cevap veremiyor ( savunma sanayi alüminyum hasas döküm istiyor)
Þirket : Aselsan ve Makine Kimya endüstrisinin tedarikçilerinden
ASELSAN Genel Müdür Yardýmcýsý Mustafa Kaval (Mikroelektronik, Güdüm Elektro-Optik Sektör Baþkanlýðý): Elektro-optik sistemlerde kýsa vadede küresel çapta ilk 10 firma arasýna girme hedefi konuldu. Ýlk 5 firma arasýna girmeyi de mümkün görüyoruz. Optik mühendisliði alanýnda Türkiye’de açýk bulunuyor. Hassas mekanik alaný burada çok önemli. Ayrýca hassas alüminyum döküm de bu sektör için önemli. Soðutmasýz detektör millileþtirmede baþarýlý olduk. Soðutmalý detektörlerde millileþtirmede prototip üretildi. Yurt dýþýndan en fazla ürün alan sektör birimi biziz. Aviyonik alanýnda da standartlarý karþýlayan sistemler çok önemli. Bu alanda tedarikçiler de standartlara uygun üretim yapma yeteneðine sahip olmalý. Güdüm sistemlerinde, klasik bombalarý akýllý bomba haline getiren sistemler, Hisar programý, Umtas ve Karaok arayýcý baþlýklarýný üretiyoruz. Stratejik ortak ve tedarikçilerle güven iliþkisi çok önemli. Güven iliþkisi tesis edilmeli. Birlikte çalýþma, geliþme, kalite, rekabetçi fiyat elbette beklentiler.
Yaaa 3:45 sen de amma yazdýn diyebilirsin. Bitti mi ? hayýr bitmedi 
Hassas dökümde siparis belli miktarý geçmesi gerekiyor çünkü kalýp yapmak zor bir
Zengini fakir eden müsrif evlattýr .Memuru fakir eden süslü avrattýr .Fakiri fakir eden kuru inattýr
Yer Ýmleri