Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) Düşük / Yüksek
356,00 14.04% 10,70 Mn 290,00 / 380,00
50,60 10% 1,73 Mn 50,60 / 50,60
22,94 9.97% 650,83 Mn 19,19 / 22,94
259,75 9.97% 51,18 Mn 248,10 / 259,75
11,38 9.95% 465,22 Mn 10,24 / 11,38
25,70 -9.95% 11,65 Mn 25,70 / 25,70
51,65 -9.94% 109,58 Mn 51,65 / 58,05
0,36 -7.69% 114,89 Mn 0,35 / 0,40
0,81 -6.9% 27,90 Mn 0,80 / 0,87
399,00 -5.11% 54,67 Mn 396,75 / 418,25
319,50 -0.31% 10,41 Mr 316,75 / 322,00
48,14 3.88% 7,94 Mr 45,88 / 49,50
84,90 -0.88% 6,27 Mr 84,30 / 85,90
16,89 -0.76% 5,57 Mr 16,82 / 17,20
296,75 -1.9% 5,57 Mr 296,25 / 303,00
20,52 1.68% 1,39 Mr 19,76 / 20,58
157,90 -1.5% 2,39 Mr 157,50 / 160,20
687,00 -0.22% 3,26 Mr 683,00 / 698,00
113,40 2.9% 1,46 Mr 109,40 / 114,30
123,40 2.41% 766,29 Mn 119,30 / 124,10
35,08 0.17% 119,38 Mn 34,94 / 35,50
10,96 0.83% 106,31 Mn 10,77 / 11,05
73,20 -1.08% 184,10 Mn 73,05 / 74,20
Arama sonucu : 7939 madde; 1 - 8 arası.

Konu: SASA (Sasa Polyester Sanayi A.Ş.) Forumu

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. beyler merhaba ,
    bi şeyi iyi analiz etmekte fayda var
    patron sasanın fiyatı pahalı dedi ve söylediki kendisi 80 lirada satmış
    bu demek değilki sasanın ederi 80
    adam sasayı 60 liradan 80 çıktığında ,80 lirayı zirve düşünerek bu fiyattan satmış
    demekki ederi 60 düşüneceksin
    ederi 60 ise tahtacı ederinin altında piyasadan toplama hedefi güdecek
    tahminim 40-50 liaralar toplanacağı fiyatlar olacak
    tabi bu benim düşüncem
    ben 186 dan düştüğünde satmadım ama patronun haberini okuduğum aynı gün bende bu düşünce gelişti ve yakınımıda arayarak o gün hisseyi sattım 126 liradan ,daha sonra bi kaç defada al sat yaparak maliyeti daha da düşürdüm
    kimseyi yanlış yönlendirip vebal almak istemem ama düşüncem ve şahsi görüşüm budur 100 lira altı kapanış yapınca düşüncem şekillenmeye başladı diye aklımdan geçti,
    o fiyatlara gelirse tabiki orda kalmayacak hisse toplanıp ortaklık haberi düşer sonra ver elini 200 üstü
    ama beklemek yerine satıp alttan almak daha mantıklı değilmi 10 lira dahi alttan alsan hisseyi ciddi bi kar yazıyorsun hisse adediyle çarptığında
    patron konuştuğunda satıp bu fiyatlardan aldığınızı bi düşünün hele
    kimseyi etkilemek istemem ama 80 liralar dahi kırılabilir ve 40-50 lişralar görülebilir bilginize
    yatırım tavsiyesi değildir ,düşüncelerimi paylastım ortaklarımla

2.  Alıntı Originally Posted by hep kazan Yazıyı Oku
    beyler merhaba ,
    adam sasayı 60 liradan 80 çıktığında ,80 lirayı zirve düşünerek bu fiyattan satmış
    tabi bu benim düşüncem
    ben 186 dan düştüğünde satmadım ama patronun haberini okuduğum aynı gün bende bu düşünce gelişti ve yakınımıda arayarak o gün hisseyi sattım 126 liradan ,daha sonra bi kaç defada al sat yaparak maliyeti daha da düşürdüm
    kimseyi yanlış yönlendirip vebal almak istemem ama düşüncem ve şahsi görüşüm budur 100 lira altı kapanış yapınca düşüncem şekillenmeye başladı diye aklımdan geçti,
    o fiyatlara gelirse tabiki orda kalmayacak hisse toplanıp ortaklık haberi düşer sonra ver elini 200 üstü
    ama beklemek yerine satıp alttan almak daha mantıklı değilmi 10 lira dahi alttan alsan hisseyi ciddi bi kar yazıyorsun hisse adediyle çarptığında
    kimseyi etkilemek istemem ama 80 liralar dahi kırılabilir ve 40-50 lişralar görülebilir bilginize
    vay vay vay... 40-50 ha !!! bu arkadaşın engin ve değerli bilgisini gözden kaçırmışım...
    Görüşlerim yatırım tavsiyesi değildir. Herkesin aklı kendine

3.  Alıntı Originally Posted by hep kazan Yazıyı Oku
    beyler merhaba ,
    tabi bu benim düşüncem

arkadaşlar merhaba,
    ben sasaya 4 buçuk liradan girdim yaklaşık 5 senedir sasacıyım ,
    sasayı tanıyalı tek hissedeyim , parayı hiç 2 ye bölmedim ,sasa konusunda fanatiğim ,ölene kadar sasacı kalacağım yaş 54 yani amaç temettü...
    sadece yataya bağladığında yada 1 kaç günlük düzeltme yapacağı zaman grafik analizine göre satar aşşağıdan alırım ,
    yada sattığımda farklı bi hissenin 1 -2 günlük yükseliş grafiğini yakalarsam oraya girer yükselişinden kar eder sonrada sasayı daha ucuz bi yerden yerine koyarım ,çift taraflı kar ederim , yıllardır bu hep böyle , ama tilkinin dönüp dolaşacağı yer hep kürkçü dükkanı olur ,
    ben çok fazla yorum yapmam çok nadir yorum yaparım son 2 senedir hiç yorum yapmadım mesela, ama burada okuduğum yorumlarda bazı arkadaşlarımın hisseyi alıp sadece beklediğini görüyorum , sadece hisse yükselişinden kar ediyorlar ,
    bende iyi niyetle yazdım ,istedimki sizlerde benim gibi yukardan satıp alttan alıp lot yükseltin kar edin, sadece iyi niyetti,benim bu işten bi çıkarım yok ,,yorumlarda gönüllü portföy yöneticiliği yaptığım yazılmış,
    iyilik yap denize at derler ....
    sasa tavan tavan giderken 186 da tavan bozduğunda ablamı arayarak 182 de sattırdım ve ogün taban oldu onun herhangi bi nakit darboğazına girmemesi için, ama ben bekledim satmadım benim maliyet konusunda sıkıntım olmadığı için, ama ne zamanki patron konuştu işte o zaman satma zamanı gelmiş dedim ve 126 lirada satış verdm , bugün 95 lira ,30 lira hisse başına karım var eğer bugün yerine koymaya kalksam 15000 lotta 450 bin lira kar demek ,oda yaklaşık 4500 lot arttırmış olurum , ki ben bi çok defa al sat yaptım sasayı o tarihten sonra ,karım daha fazla ... 182 de burada satın desem herkesten küfür yerdim ama ablama sattırdım lotunu şu anda 2 ye katlamış durumda eğer bugün satın almaya kalksa ,bakın örneklemeler veriyorum kendimden , işi bilen hisse yükselirken değil düşerkende parasını 2 ye katlayabilir ,aslında en kolay para düşüşllerde kazanılır
    istedimki sizlerde para kazanın ,iyi niyetle yazılmış bi yorumdu benimkisi , biraz grafik öğrenmek biraz hisse gidişatını iyi analiz etmeyi geliştirebilmek insana çok şey kazandırır ,hiçkimse lot artırıp kar edip gelip benimle karını paylaşmayacaktı , bu işten bi çıkarım yok sadece iyi niyetti altını tekrar çiziyorum ...
    herkese bol kazançlar
    ytd

4.  Alıntı Originally Posted by hep kazan Yazıyı Oku
    arkadaşlar merhaba,
    ben sasaya 4 buçuk liradan girdim yaklaşık 5 senedir sasacıyım ,
    sasayı tanıyalı tek hissedeyim , parayı hiç 2 ye bölmedim ,sasa konusunda fanatiğim ,ölene kadar sasacı kalacağım yaş 54 yani amaç temettü...
    sadece yataya bağladığında yada 1 kaç günlük düzeltme yapacağı zaman grafik analizine göre satar aşşağıdan alırım ,
    yada sattığımda farklı bi hissenin 1 -2 günlük yükseliş grafiğini yakalarsam oraya girer yükselişinden kar eder sonrada sasayı daha ucuz bi yerden yerine koyarım ,çift taraflı kar ederim , yıllardır bu hep böyle , ama tilkinin dönüp dolaşacağı yer hep kürkçü dükkanı olur ,
    ben çok fazla yorum yapmam çok nadir yorum yaparım son 2 senedir hiç yorum yapmadım mesela, ama burada okuduğum yorumlarda bazı arkadaşlarımın hisseyi alıp sadece beklediğini görüyorum , sadece hisse yükselişinden kar ediyorlar ,
    bende iyi niyetle yazdım ,istedimki sizlerde benim gibi yukardan satıp alttan alıp lot yükseltin kar edin, sadece iyi niyetti,benim bu işten bi çıkarım yok ,,yorumlarda gönüllü portföy yöneticiliği yaptığım yazılmış,
    iyilik yap denize at derler ....
    sasa tavan tavan giderken 186 da tavan bozduğunda ablamı arayarak 182 de sattırdım ve ogün taban oldu onun herhangi bi nakit darboğazına girmemesi için, ama ben bekledim satmadım benim maliyet konusunda sıkıntım olmadığı için, ama ne zamanki patron konuştu işte o zaman satma zamanı gelmiş dedim ve 126 lirada satış verdm , bugün 95 lira ,30 lira hisse başına karım var eğer bugün yerine koymaya kalksam 15000 lotta 450 bin lira kar demek ,oda yaklaşık 4500 lot arttırmış olurum , ki ben bi çok defa al sat yaptım sasayı o tarihten sonra ,karım daha fazla ... 182 de burada satın desem herkesten küfür yerdim ama ablama sattırdım lotunu şu anda 2 ye katlamış durumda eğer bugün satın almaya kalksa ,bakın örneklemeler veriyorum kendimden , işi bilen hisse yükselirken değil düşerkende parasını 2 ye katlayabilir ,aslında en kolay para düşüşllerde kazanılır
    istedimki sizlerde para kazanın ,iyi niyetle yazılmış bi yorumdu benimkisi , biraz grafik öğrenmek biraz hisse gidişatını iyi analiz etmeyi geliştirebilmek insana çok şey kazandırır ,hiçkimse lot artırıp kar edip gelip benimle karını paylaşmayacaktı , bu işten bi çıkarım yok sadece iyi niyetti altını tekrar çiziyorum ...
    herkese bol kazançlar
    ytd
    Ama şimdi olmaz ki ya... söylediğinizin arkasında durmuyorsunuz...hissede 40-50 diye hedef gösterdiniz... ben de cahil bir hissedar olarak inanıp bir kısmını sattım ve 40 tan 50 den alabilmek için bekliyorum farzedelim... ya o fiyatlara gelmezde yukarı giderse nolucak... benim zararımı kim karşılayacak ? Hani hisse düşebilir veya çıkabilir deseniz normal... Ama hedef fiyat açıklamak çok cesurca bir şey... Ama ben senin yazdıklarını değil, çakır'ın yazdıklarını dikkate alıyorum... Onun nokta atışları tutuyor
    Görüşlerim yatırım tavsiyesi değildir. Herkesin aklı kendine

5.  Alıntı Originally Posted by aytunc Yazıyı Oku
    Ama şimdi olmaz ki ya... söylediğinizin arkasında durmuyorsunuz...hissede 40-50 diye hedef gösterdiniz... ben de cahil bir hissedar olarak inanıp bir kısmını sattım ve 40 tan 50 den alabilmek için bekliyorum farzedelim... ya o fiyatlara gelmezde yukarı giderse nolucak... benim zararımı kim karşılayacak ? Hani hisse düşebilir veya çıkabilir deseniz normal... Ama hedef fiyat açıklamak çok cesurca bir şey... Ama ben senin yazdıklarını değil, çakır'ın yazdıklarını dikkate alıyorum... Onun nokta atışları tutuyor
    Aşağıda daha önce yazdığım yazıyı bir daha gözden geçirebilirsiniz, AŞAĞIDA COPY-PASTE YAPTIM ,orada kimseye kesin hedef fiyat verdiğimi göremezsiniz ; bu benim düşüncemdir ,kimseyi yanlış yönlendirmek istemem vebal almak istemem demişim !!
    80 liralar kırılabilir hatta 40-50 liralar görülebilir demişim !! olacak dememişim ...görülebilir kırılabilir demek İHTİMAL DAHİLİNDE ANLAMINDADIR TÜRKÇE DİLİMİZDE DİKKAT EDİN YADA HİSSENİN FİYAT GİDİŞATINI İYİ İZLEYİN DİYE BİR UYARIDA BULUNMUŞUM
    EVET BEN BİR İYİLİK MELEĞİYİM ,SİZİN BANA YAKIŞTIRMANIZ BUYDU DEĞİLMİ .. BU FORUMDA ÜCRETSİZ DANIŞMANLIK YAPTIĞIM İÇİN HA HA HA HA
    ANLAYABİLENE...
    burası bir forum herkes bir şeyler paylaşır herkes okur ,kimileri kendilerine bir pay çıkartır farklı düşünceleride süzgeçten geçirir ,bu iyidir
    yazdığım yazı ile alay edip dalga geçmeniz bana sizi anlatır ama zarar vermez ,ben bildiğimi okurum ,bildiğimi okuyarakda şimdiye kadar hep kar ettim çok şükür zararımız hiç olmadı ,Allah mahçup etmedi bizi kimseye, nick adıma bakarsan neden öyle bi nick name aldığımı belki hayal gücün izin verirse tahmin edebilirsin..
    YA YAZIMI ANLAYARAK OKUMADINIZ HALBUKİ ÇOK AÇIK VE NETTİ YADA OKUDUĞUNUZU ANLAYAMADINIZ BU BENİM SUÇUM DEĞİL...
    BENİM YAPTIĞIMI YAPMAK ZORUNDA DEĞİLSİN ,YAPARSAN YADA YAPMAZSAN KAR VEYA ZARARINI ZATEN BENİMLE PAYLAŞMAYACAKSIN
    FORUMLARDA BİRİLERİYLE KARŞILIKLI ATIŞMAM AMA SİZİN ALAYCI TAVRINIZI GÖRÜNCE CEVAP VERME ZORUNLULUĞU HİSSETTİM , SANA BOL KAZANÇLAR ARKADAŞIM

tabi bu benim düşüncem

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •