-

Originally Posted by
D83
Bofa hakkında binlerce şikayet gidiyor aynı yere

Arti sasa endeksin 3bin seviyesinde gerçekler acıtır;)
Ben BofA hakkinda sikayet etmeyecegimki ,
Ben senin deyiminle ; devletin BofA adi altinda cete kurup milleti borsada carptigini ,medyada yazarak devletin hakkinda karalama yaptigini ve bunu medyada yaydigini yazarak adalet bakanliginda senin hakkinda suc duyurusunda bulundum , ekran goruntulerinide dosya ile adalet bakanligina sundum , seneden sikayetci oldum bile ,
icerde yatacagin yillar belki aklini basina getirir , gerceklermi acitir yoksa icerde hapis yatmakmi acitir sen dusunurum tasinirsin yatarken
-

Originally Posted by
hep kazan
Ben BofA hakkinda sikayet etmeyecegimki ,
Ben senin deyiminle ; devletin BofA adi altinda cete kurup milleti borsada carptigini ,medyada yazarak devletin hakkinda karalama yaptigini ve bunu medyada yaydigini yazarak adalet bakanliginda senin hakkinda suc duyurusunda bulundum , ekran goruntulerinide dosya ile adalet bakanligina sundum , seneden sikayetci oldum bile ,
icerde yatacagin yillar belki aklini basina getirir , gerceklermi acitir yoksa icerde hapis yatmakmi acitir sen dusunurum tasinirsin yatarken
Bak akoglan
Rte nin en yakınındaki adamlar da aynı şeyi söylüyor
https://x.com/TayyarTurkes/status/18...FD7-bnl1w&s=19
Kimin ne oldugunu herkes biliyor
Sasa nin çöküşü çok acıtıyor dimi canını
Daha çok acıtacak
Uzun zamandır sasa shortluyorum
-
Halka açıklık oranı %23,54 olarak revize edilmiş.
-

Originally Posted by
D83
seninle son yazismam , Ben akp liyim cok sukur !!
sasanin coktugu falan yok , benim canimi acitan bisey yok ,ben omurluk aldim hisseyi daha vadesi gelmediki beni acitsin ,
shortcu oldugun belli zaten ,yoksa bu sekilde gelip hisseye camur atmazsin , camur atisindan belli neci oldugun Buda senin kisiligini ortaya koydu , senin gibi bi kisilige suc duyurusunda bulundugium icin silmdi daha cok mutlu oldum , iceri girincede shortlamana izin verecekler
)
-

Originally Posted by
hep kazan
seninle son yazismam , Ben akp liyim cok sukur !!
sasanin coktugu falan yok , benim canimi acitan bisey yok ,ben omurluk aldim hisseyi daha vadesi gelmediki beni acitsin ,
shortcu oldugun belli zaten ,yoksa bu sekilde gelip hisseye camur atmazsin , camur atisindan belli neci oldugun Buda senin kisiligini ortaya koydu , senin gibi bi kisilige suc duyurusunda bulundugium icin silmdi daha cok mutlu oldum , iceri girincede shortlamana izin verecekler

)
Belli oluyor acitmadigi %60 düşmüş hissede 
Seni erdemoglu elemanı seni
Dert etme bende paraların
-
arkadaslar bu foruma gelipte sasa hissesi hakkinda konusanlarin gercek yuzleri , kotu konusmalarinin amaci , neye hizmet
ettiklerini acikca gorebiliyorsunuz , burada hisseyi kotuleyenlerin yada sizleri manupile etmeye calisanlarin tek bir amaci var kendi
cikarlari ,hisseyi kotuleyip size hisse sattirmaya calisan hickimse sizin iyiliginizi istemedigini tam tersine kendi menfaat cikarlari
dogrultusunda burada bu sekilde yorumlarini yaptiginin acik ve net kaniti yukaridaki gorebilirsiniz , ona gore akilli olun , onun bunun
lafina istinaden psikolojik olarak etkilenerek pozisyonunuzu bozmayin , bazi seyleri iyi tahlil edin karar verecekseniz oyle karar verin !!
baskasinin manupilatif yazismalari yada ekran goruntuleri ile degil ,
hangi amacla hisse aldiniz hedefiniz neydi ne zamandi bunlari tekrar hatirlayin ona gore hareket edin yoksa birilerinin ekmegine
kaymak surmus olursunuz
-

Originally Posted by
hep kazan
arkadaslar bu foruma gelipte sasa hissesi hakkinda konusanlarin gercek yuzleri , kotu konusmalarinin amaci , neye hizmet
ettiklerini acikca gorebiliyorsunuz , burada hisseyi kotuleyenlerin yada sizleri manupile etmeye calisanlarin tek bir amaci var kendi
cikarlari ,hisseyi kotuleyip size hisse sattirmaya calisan hickimse sizin iyiliginizi istemedigini tam tersine kendi menfaat cikarlari
dogrultusunda burada bu sekilde yorumlarini yaptiginin acik ve net kaniti yukaridaki gorebilirsiniz , ona gore akilli olun , onun bunun
lafina istinaden psikolojik olarak etkilenerek pozisyonunuzu bozmayin , bazi seyleri iyi tahlil edin karar verecekseniz oyle karar verin !!
baskasinin manupilatif yazismalari yada ekran goruntuleri ile degil ,
hangi amacla hisse aldiniz hedefiniz neydi ne zamandi bunlari tekrar hatirlayin ona gore hareket edin yoksa birilerinin ekmegine
kaymak surmus olursunuz
Kesinlikle haklısınız 👏👏👏👏👏👏
-

Originally Posted by
Adige65
Kesinlikle haklısınız 👏👏👏👏👏👏
Tam ters kişiye inanıp alkisliyorsun kardeşim.
Ben diyorum ki aciga satış kapalı değil
Hisselerinizi çatır çatır aciga satıyorlar
Heptokatlanan nickli bunu görünce aniden kudurdu
Yanlış kişiye inaniyorsun
Bak kanıtı
SPK, Garanti Bankası hissesinde #GARAN gerçekleştirilen açığa satış işlemleri nedeniyle Ali Ziya SESEL isimli yatırımcıya 1.100.000 TL idari para cezası verdi.
Uyanın artik
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri