[QUOTE=kardamadam06;6885509]Anlaşıldı.. hissede olanların anasından emdiği sütü burnundan getirmeden yükselmeyecek. Adam da haklı koskoca şirkete neredeyse temel inşaatından itibaren ortak olmak istiyorsun...[/QUOTE
projeden topraktan ev aldim diye dusun , topraktan ev alinca alirken bi karin yok ama 2 sene sonra ev tamamlanip bitince ciddi bi prim le satabiliyosun bitmis evi , o gozle bak ...topraktan fabrika aldim diye farzet
daha evvelki geri alim kaplari destek gorevi yapip yukari roketlemisti hisseyi ,simdi yine ayni beklenti olustu bende geri alim kaplari gelince ama bu tahsisli olayi isi bozdu gibi gozukuyor , sanki dususe kaldigi yerden devam edecek gibi , bakalim nerede son bulur ,
sikinti yok , trade yapmaya devam ederiz , benim ongorum ilk ceyrek yani mart 2025 e kadar surundurur sonra oradan yukari roketler diye dusunmustum daha evvel , ama geri alim kapi gelince dedim heralde o zamana kadar beklemeyecegiz ...ama galiba bekletecek gibi
aniden surpriz yapip roketlemezse herhangi bi kap haberiyle , muhtemelen ciddi bi vurgun pesinde , hisseyi oldurup , kullerinden doguracak sonrada , acaba 2 bucuk liralari gosterirmi diye dusunmustum ama sanki niyeti var gibi , dokebilecegi kadar ky yi dokecek gibi bi niyet pesinde , gerceklesirse eger bu rakamlar , ben o zamana kadar trade ile lotumu 2 ye katlarim , kolay para , ustelik maliyette o fiyatlara gelir , cok dert etmiyorum , eninde sonunda vuracak yukari kendiside kar etmek icin, iste o zaman o fiyat maliyetlerle o trade den kazandigim lotlarla paranin anasini bellerim ,oralara getirmesi isime gelir sahsen , uzuncu icin bu dusus sikinti degil , zarari sadece kisa vadeciye olur eger kol bacak keserde kacarsa tahtacinin istedigi olur iste o zaman , bakalim zaman ne gosterecek
ytd
Yer İmleri