25 yıllık borsacı tavsiyesi...
işi gücü borsa olan patrondan adama hayır gelmez...
çünkü onun kazancı senin cebinde...
senden para çıkacakki o kazansın...
hiç koç grubunun bu tür işlerle uğraştığını duydun mu?
bunlar ordan aldım burdan sattım...yok tahvile dönüştürdüm yok onu bunu...
hep bi katakulli işler...sen bu adamdan paramı kazanmayı düşünüyorsun?
kasımdan bu yana 30 endeks grafiği dolar bazlı...sasa bunun neresinde madem 30 endeks kağıdı...
endeks dolar bazında %30 gitti düşmeye başlayınca sasa ne yapar sizce?
![]()
Yatırım tavsiyesi değildir.
Haklısın biryerde. İyi yerde alınsa belki kazandırır o da denk gelirse. Aslında hiç aklımada yoldu bunu almak. Ağustos ta çok hareketli olunca bulaştik ve çok kaybettik tabi. Operasyon yemiş kağıt alınmaz denir ya, doğrudur. Mesela Astor enerji mi ne bu kağıt ileride kaç kişiyi çarpacak ,kiler mesela. Soyadı erdem bı de, babası halı satarak buralara gelmiş. Anasının gözü diyorlar ya o mesele.
2.60 üzerinde kapanışlarda kopuş gelir.
işte bu doğru..vurkaç kağıdı yaptı Erdem bunu..bunu biliyordum zaten ama batık fiyatlaması da yapacağını beklemezdim..
yatırımcımı nasıl beceririm diyen biri..bu şirketi nasıl tekrar onurlu hale getiririm demiyor..
aklı fikri üçkağıt oyunu..
ama devletin kurumları da bu adamın arkasında ..
yani bir yandan da plan kuruluyor..
Erdem bu kağıdı 3 tl nin altına ittiğinden beri şirket iflas fiyatı sürecine girdi..bu saatten sonra SASA ne yaparsa yapsın geçmişindeki bu ayıbı yeter..25 milyar dolar yatırım olsa bile geçmişi sabıkalı bir şirket olarak kalacak..
geçmişinde yatırımcısını düdükleyen bir anlayış ile şirket büyüyemez..
bu ayıp ve leke yeter bunlara..
borsa 20 bine giderken gereken yerde suratına çarparım hissesini..al sok bitarafına der çeker giderim..
niye..ahlak bozuldu çünkü birkere..
Yer İmleri