Eline sağlık bulut abeh
Ben teknik pek anlamıyorum dayak yiye yiye karambole az az kazanmaya başladık.
Ama bilen bilir 14 senelik borsaci son 10 senedir de fanatik temel analizciyim. Değer yatırımı yaparım. Ucuz mal alır yine ucuz iken satarım.
En son böyle ucuzluğu 2019 sonunda gördüm ve 2020 yan kağıt rallisi olmuştu. Tek pişmanlığım ucuza çok mal vermemdir : artık bende ucuza mal yok.
Viob cu için ozetim: kısa poz 1 bilemedin 2 günlüktür. Kazanınca kalkmayı bilin yoksa bi patlar gider arkadan el sallarsınız.
Bunu kıpkırmızı günde buraya yazayım. Bu fiyatlara ben herkese her şeye kulagiki kapatır malı alır üstüne yatarım gerisini başkası düşünsün.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
17 aralik 21 nisan 8 haziran tepelerindeki azalan sekilde macd tepelerine istinaden shortta israrla bekledim..kanirta kanirta olsada kismen hedefim gerceklesti.nasil olurda arada tepişirken long dan dayak yedim kendimi affedemiyorum![]()
Sabırsızlıktan ve hergün ekrana bakmaktan oluyor. Yoksa gıbraşmasan şortcu da lönkcü de kazanıyor bu piyasada sırayla suyu yükseltiyorlar balıklar karıncaları yiyor sonra suyu kesiyorlar karıncalar balıkları yiyor. Ya hep şortcu olucan yada hep lönkcü olucan, arada trade yapayım paraları daha çok katlayayım dersen, sıfır elde var sıfır... Benim gibi ne düşerken kazanırsın ne de yükselirken fakir gelir fakir gidersin.
Sök tuşun birini, eline para geçtikçe aynı renge at sürekli, bi gün o renk gelir
23 mart 128 garan
Hamdım Piştim Yandım
Yer İmleri