2745 ustu satislar gene yazildi![]()
2745 ustu satislar gene yazildi![]()
[QUOTE=nosfecagri;5991181]Bence þu an doðru hissede pozisyon alan ciddi servet sahibi olacak vade 2 sene.
SM-N985F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.[/Qhýsseyý hýsseyý al nebatýnýn dedýgý gýbý 6 ay uyuma ...2 sene uyu paranýn gozune vurursun...nebatý kýsa vadecý 2 sene ýyý
147 gecýlmezse .....ay sonu 136 beklerým.......takýp edelým.........
Hükümet deðiþsin...ÝLK ÝÞ haklý olarak IMF anlaþmasý olacak.IMF, bankalarýn yönetimine önem verir... Söylenti ve anlaþmanýn imzalanmasý süreci arasýnda %100 lük çýkýþ olur.Bu trentte mutlaka endeks hisselerinde olmak lazým..
Olasý hükümetin finans dostu olmasý ve xbnk/sanayinin ortalamaya hareket etmesi(sadece ortalama olmasý için sanayiden 4 kat hýzlý olmalý)
kýsacasý DOLAR BAZLI en diplerde olan ve güçlü guruba ait hisseleri 1.20 dolara kadar almak lazým(bence en dip)...bu fýrsat 10 yýlda bir gelir.
ve 2023 haziran seçim olsa...IMF anlaþmasý kanýmca ilk 6 ayda bitse..hedef 2024 ocak...
burasý borsa farklý düþündüðümüz için borsa: alýcý-satýcý vardýr..bence an itibariyle herkes haklýdýr..tartýþmanýn anlamý yok.
2480 uzerine cok zor ihtimal diyorum bu sene icin.2200 bi sekilde gorecektir bu Fino.
Geldi gene 2745![]()
Bu millete ucuz mal satamazsýn. Zirvesini yapmýþ aþaðý gelen mallarý alýr sonra boy boy küfür yazarlar baþlýklara.
Hem temel hem teknik çok çok iyi kagitlar var benim hesabýma göre 1 2 fk 20 tane kaðýt var eþyanýn tabiatýna aykýrý kalamaz buralarda o olmazsa bu olur þu olmazsa öbürü olur gelir alýrlar. Sürekli olumsuz olan kiþiler yine arkadan aðlarlar.
SM-N985F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hey gidi günler hey
Kuzu vardý o dönem 00 Atmadan önce endeks 60 bin civarýnda idi
Dolar bazlý 2 cent ama o destekte bir çalýþýyor anlatamam efsane idi yaný
Sonra o yýllar da borsa yükseldi 00 atýldý
Tl kazanç var döviz anlamýn da yerler de
Neyse artýk bu döviz kaybýnýn borsa da son bulacaðýný düþünüyorum
Hayýrlýsý artýk
Yazýlarým ve Paylaþýmlarý YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR
Doðru hisseyi bulmak çok zor, bence o fk sýný tespit ettiðin 20 hisseden sepet yaparsan tombalaya giden hisseyi bulma ihtimaliniz artar
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Yer Ýmleri