Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi degildir..Sadece kendi kiþisel görüþlerimdir...
Marjin saatinden sonra da bi halt olmazsa sýkýntý
Bunu konuþmak bile ülkenin ne hale geldiðinin göstergesi...
20 yýldýr ülkeyi soyup soðana çevirenler doymadým daha da yiyeceðim demesini meþru hale getiriyoruz.
Muhalif insanlara bile bu cümleyi aþýlamalarý ne kadar iðrenç bir durum.
O zaman ne olur hiç düþünüyor muyuz? Ülkenin iç çatýþmaya sürüklenmesi demek bu..
Aynen öyle reis.
Avcý hikayesi bitmez ya bende oandemi öncesi 2 tl denrtalb vardý mesela. 50 ye gitti 3 ayda. Mal gibi verdik.
Dediðin gibi biz de öðreniyoruz çok az bile olsa iyi dediysem mutlaka taþýyorum.
Akcay abey sana da katýlýyorum. Ben diyorum ki bu taþýma maliyetleri dahil her maliyet çýkacak bir ralli gelecek olmasý gerekir. Olmazsa da çay demleriz emmi kendimi ülke dýþýna aldým o anlamda çok riskim yok buradaki para ile de çok iþim yok hayýrlýsý olsun benim temel analizci olarak görüþüm budur
Bu görüþün deðiþmesi için atýyorum gýdada bile satýþlarýn düþtüðü bilancolar, iflas eden þirketler filan gerekiyor. Olmaz mý olabilir açýk olmak lazým her duruma. Olursa da zaten çok farklý dertler olacaktýr.SM-N985F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
tcell iflasmý etti %40 düþmüþ tepesinden...
Dolar düþmez. Endeksin yukarýda 2.2 saðlam direnç var hacimli geçerse 3 usd de zaten senin aldýðýn hisse 5 - 10 kata gitmiþ olur.
Bu da parayla olur pars girecek biri gelip alacak. Kim, hangi beklenti ile bu ülkede hangi zamanda alým yapar bu teknik analizcinin iþi.
Ben sadece ucuz diyorum belki 3 sene ucuz kalýr ne bileyim ben. Þimdiye kadar hiç olmadý max. 12 - 15 ay içinde patladý gitti ama hadi yanýlma payý 2 sene diyorum.SM-N985F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri