BoFA'yla YF dutun altına oturdu silkele babam silkele. Kredililer için bugün son çıkış günü. Öbür türlü bayramdan sonraya kaldılar
Bence Türkiye'yi yansıtan hisse KCHOL, THYAO ve AKBNK. Yani Türkiye genelini etkileyen olaylarda onlar aynı yönde tepki vermeli, diğerleri bazen ters olabiliyor. Diğer hisseler çok sektörel veya kendi özel hikayeleri olabiliyor.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Bu ülkede kredili mal taşımak da ne bileyim...SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün ABD açılınca seviye ayarlaması olması lazım. Ne yönde olacağını şu an bilmiyorum genelde ters oluyor zaten.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Herif thy yi fışkırttırmaya hazırlık yapıyor ariston abi dikkatli ol
22 Mayıs 12966 Bist100
Hamdım Piştim Yandım
5.mılyar dolar sattılar kkm de fazla para odemeyelım dıye o da gıttı ıskeleye yanasıo dolar..esas bu kkm nasıl bıtecek bıtırırlerse dolar ne olacak...dıyelım kı bunlar kayv-bettı kazanan ne yapacak zor ısler
147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........
çekecek MB faizi enflasyonun üstüne; KKM'deki para da olması gerektiği gibi TL'ye gidecek...
dolara bir şey olmayacak, şu anki fiyatı zaten TL'nin bu ana kadarki değer kaybını yansıtıyor... yani dolar düşmeyecek ama enflasyon düşmeye başlayınca onun da artış hızı azalacak; daha doğrusu TL'nin değer kaybının hızı azalacak...
bu arada tabi bu artan faizlerden batan şirketler filan olacak elbet, bu işler böyle... kolay çıkış yok bu kadar büyük rezillikten...
işte o aralar dolarları satıp batık fiyatlardan hisse alma zamanı olacak... artık kaç cente indiyse o ara borsa...
o yüzden hiç acelem yok; gelsin seçim sonrası yeni hükümet, çeksin faizleri olması gerektiği yerlere... bu rezillik öyle tek kararla 3-5 günde temizlenecek türden değil...
Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.
Yer İmleri