2705 e kalın lot konmuş bakalım el değiştirecek mi
2705 e kalın lot konmuş bakalım el değiştirecek mi
Farkediyor pay vadeli ve spotta hisselerde çok bariz oluyor .
Bugün deneme yaptım yıkılacağı belli idi satış girdimiki kademeye yüklü adam endeksi basmaya başladılar ben alttan alırım derken %2 yukarı attı robot son yirmi dakika pes edip benim tamda maliyetim olan rakama getirdi bıraktı kuruşu kuruşuna kapanışta
Inflection poynt dion mu sen onu söyle sayko başkan.
Keşke baktığın ettiğin bir grafik vs varsa paylaşsan. Ha sen ne paylaştın dersen orası şöyle;
Ben grafik analiz vs paylaşmıyorum arkadaşlar. Iki sebebi var.
1. Kodluyorum. Tek grafikte bütün sistemimi çözersiniz. Poz. Paylaşmam bile hata. Burada 50 milyonu olan bi abeyim yazsa benim sistemi, kısa sürede ikimiz de para kaybetmeye başlarız.
2. Hakikaten çok değerli kişiler var kendimi öğrenci olarak görüyorum burada paylaşacak yetkinlik görmüyorum kendimde.
Temel analiz ile uzun vade aldığım sattığım vs yazarım, bazen burada anlık poz da yazıyorum. Ama fazlası için ciddi mal varlığı yapıp ego tatmini noktasına gelirsem ancak. Nasip belki gelecekte. SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Petrol cızlamı çekti.
Sıra dolarda - euro kardeşim vuracak gol olacak.
Sonra cem uzan gibi elime direksiyonu alıp açın lan Türkiye nin önünü diye halaya duracağım. Portfoyleri maviliklere süreceğiz. Hadi çocuklar
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
northenforever sessiz durma oralarda
sende biliyorsun
Memedabi yetiş!
Tar tar tarıyor
Yer İmleri