HUB... diye bir masa 4 sandalye þirketi ,bebek diye 40 kat prim yaptýrdý.TAM BÝR ÇAKAL...
Köþeye sýkýþýnca: millet-devlet aþký ile devam ediyor.''CEZAYA ÝTÝRAZ EDECEÐÝM'' dedi...LTF.,bizimle baþvuru dilekçenizin sayý-tarihini paylaþýn dedim...BENÝ ENGELLEDÝ.
Mantýksýz yaklaþýmlarý var.FÝYAT ÖNEMLÝ DEÐÝL,BEKLEYÝN DÝYOR.10-20 YIL HERHALDE
bugün verirse haftaya alýr. bugün alýrsa hafta baþý verir.
ayarlý kurmalý bistik![]()
An itibariyle hedge pozisyonlarý kapattým long devam..
-SELÇUK GÖN; dedim ki;'' 8 ortalama diyorsun ama zaten dik açýlý trentte 2 ortalama da iþ yapar..Bakýn yatayda tüm verdiðini alýyor''...ENGELLEDÝ...
-TANER G . e dedim ki;'' En diplerde bile çok temkinlisin..sürekli dikkatli olun, diyerek diplerden çok yukarýda maliyet oluþturdun..sadece ortalama ile tek. analiz çok basit....''ENGELLEDÝ...
-KADÝR KOÇ...'' DEDÝM KÝ,'' KY. RESMEN HAKARET,KÜFÜR EDÝYORSUN.BURADA 40.000 kiþi var. ANADOLU çomarý gibi uslup sana yakýþmýyor...Bir de neden söyleyeceðin hisseyi önceden deðil de seans açýlýnca söylüyorsun...zaten o zaman yükselmiþ oluyor...'' ENGELLEDÝ...
-MOHÝKAN...HEp kesin konuþur..oysaki ihtimaller barýndýran dalga olayýyla çalýþýr...ENGELLEDÝ..
Bunlarýn çoðu forumda yazardý..Burayý terk etmelerinin sebebi çoðunlukla yanlýþ,TEKNÝK-MANTIKTAN UZAK yaklaþýmlarýndan dolayý polemik yaþanmasýydý.Bunlara ''GIK'' demeyeceksin...
Burada öyle SALLAYAMAZSIN...cevabý yapýþtýrýrlar.....ENGELLEYEMEZSÝN DE..
isim VERMEYEYÝM ama yok Hissede üstad vs...dedikleriniz dahil VOBDA 6 AY DAYANAMAZLAR...ha..hisse alýr beklersin...
Onu ''Balýkçý Hasan da'' yapar..![]()
Piyasa Teb in alýmlarý görünce laps diye atladý mý nedir![]()
Burasý ego tatmin yeri deðil,varsa yüreðin sabah gelir dersin ki, akþam pazarý ucuzluðu bekliyorum yada günü tepeden kapanýþ bekliyorum. net yazarsýn
Düþsede bildim çýksada bildim hikayeden teyyare selam söyle o yare
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Günaydýn arkadeþler
bol kazançlar dilerim
Yazýlarým ve Paylaþýmlarý YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR
Yer Ýmleri