Ralli baþladýðýndan beri en yüksek
2.829 u gördük
Ralli baþladýðýndan beri en yüksek
2.829 u gördük
Conilere basýyollar, belkide bugün bistte ralli bitti, düþüþe devam diyebilürler, temkinli olmak lazým, nemelazým
Yoksa tabiiki borsalarýn doðasý gereði hep boða dýr. bizim borsa zaten tl bazlý uzunvadede hep yeni zirveye gitmiþtir.
Ama viob üüüle mi, çok kýsa vadeli arena
bi açýðýný yakalasýn alýrlar anektarý
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Fk 1'de olsa 0.1"de olsa kimse banka almaz. Bu kadar hukuksuzluk olan,keyfi yönetilen bir ulkede kim olmaz diyebilir bir sabah bankalarýn kurumlar vergisinin 20 puan artmayacaðýný ??? nasýlsa devlet kendini soyduruyor ver ulan parayý diyemez mi???
Artý o kadar tahvil doldurmuslar kasaya ya patlarsa bur anda faizler??? Hepsi demirbank olmaz mý o zaman???
Bakýn hepimiz borsacýyýz eðer gidecek olsa bilanço gelmeden coktan 10 lira olmaz mýydý???? Siz hiç herkesin bildiði bir þeyin para ettiðini gördünüz mü borsada???
Boþ verin kaðýt üstünde kârý iþler gerçekten sakat...
biliyorsunuz ya iþte yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir falan...filan...
Ykb fk 1.54 e dusmus . Ozel bankalarin fk 1 in altina indigi gunleri gorur muyuz . Turk borsasinda olmaz diye birsey yok neticede .
Kiþisel görüþ
Bu güne bakýþ.
Þuan için bozulan graf yok.
Sadece Fed stresi var.
Bugün son saat satýþ yapar gibi yaptý ama satmadý.
Þuan vadeli teorik artýda
Þhortla vur kaç yapayým derken adam kacamaz.
Ve durum kötü olur.
Özetle aþaðý gidecekse öyle birden olmaz bence.
Ama yukarý cizecek ise
Caaaart diye cizebilir
SM-G975F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ykb bilancoda önemli olan resmi enflasyon rakamý üzerinde az da olsa reel büyüme olmasý.
Bankalar dolara göre cidden küçüldü.
Ülkenin genel finans durumu da bankalar küçüldükçe kötüye gidiyor.
Ezbere banka kötü vs algýsý ile bir yere gidilemeyecegini devlet anladý ise trend döner.
Yön devlet yine onu al bunu ver þuna karþýlýk buna bilmemne mikromanagement iþlerine girerse yine ekmek yok.
Ben kaç senedir boynuzlu taþýdýðýmý unuttum. Al sat bi þeyler yaptýk ama totalde ciddi zararda herkes ben de dahil.
Insallah diyelim.
Yer Ýmleri