282.950 short... fazla heyecanlı pala yı severim
Originally Posted by keremalkm 282.950 short... fazla heyecanlı pala yı severim 281.650..sabah bereketi..
Olan mertabiye oldu, biraz daha sabretse paraları hamuduyla götürecek miş, çorbaya tav oldu.
22 Mayıs 12966 Bist100 Hamdım Piştim Yandım
emirlondon 50 üzeri biz tredarlar kazanırız. kanal içinde dönüş mevcut. yarın bakıcaz.
Originally Posted by sindoma53 emirlondon 50 üzeri biz tredarlar kazanırız. kanal içinde dönüş mevcut. yarın bakıcaz. emirlondon , saatlik ivme almaya başladı saatlik kapanışlar takip edilecek.
Originally Posted by sindoma53 emirlondon , saatlik ivme almaya başladı saatlik kapanışlar takip edilecek. Dostum ben kusun alttaki destegi kiracagini dusunuyorum bugun veya yarin
Originally Posted by sindoma53 emirlondon 50 üzeri biz tredarlar kazanırız. kanal içinde dönüş mevcut. yarın bakıcaz. Originally Posted by sindoma53 emirlondon , saatlik ivme almaya başladı saatlik kapanışlar takip edilecek. emirlondon seni uyardım kuş konusunda
Originally Posted by sindoma53 emirlondon 50 üzeri biz tredarlar kazanırız. kanal içinde dönüş mevcut. yarın bakıcaz. 27.07.2022 teknik analizim . kanal üst bant 54 lere geliyor. üzerinde kalırsa kanal katlamamız 57-58 denk geliyor.
Forum Rules
Yer İmleri