Aðustos vade bitimine kadar
Yüzde 5 yükselmiþ olsa
Xu100 2.645 yapýyor
Yatay piyasa olsa bile zarar olmamasý gerekiyor kabaca 1 ay var
Aðustos vade bitimine kadar
Yüzde 5 yükselmiþ olsa
Xu100 2.645 yapýyor
Yatay piyasa olsa bile zarar olmamasý gerekiyor kabaca 1 ay var
Yazýlarým ve Paylaþýmlarý YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR
Ben cepten bakýyorum ve matrikse saat seçeneði yok
O nedenle gündüz alanla gece arasýndaki farki çok olan long tarafta Alnus
Þhort tarafta farklý çok kurum var
Barýz olan
YF þhort açmýþ
Birde bofa long azaltmýþ
Diðerleri çok farklý kurumlar.
Ýdeal olan bir arkadaþ atsa iyi olur SM-G975F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aynen kardeþ
Kýrk yýlýn baþýnda Bi pozsuz olalým dedik
Oda olmadý.
SM-G975F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bence xbanký bu sefer alýr, zaten ykbnk bugün güzel kapattý üstüne ak bilançosu geldi, yarýn akþam da garan bilançosu vardý hatýrladýðým kadarýyla.
sabah petrolün durumuna göre tüpü biraz alýr.
demirleri de biraz alýrsa gap filan kalmaz.
ben pala olsam saat 11e kadar sürerim, 11den sonra spot mallarý "aman malsýz kaldým" diyenlere devrederim, böylece 11-14:30 arasý hafif geri çekilirim, hem shortçulara bak dönüyor diye umut olurum hem de margin yiyenlerin spot mallarýný ucuza kapatýrým ama sabahki gapi kapatmam. 14:35ten sonra kapanýþa kadar sürerim. kapanýþta artýk duruma göre ky mala atlýyorsa son yarým saat malý devrederim, atlamýyorsa sür babam sür nasýlsa bir sürü yeni ve güzel bilanço gelecek. o bilançolarla malý devrederim elbet, bizim bistte insanlar malsýz yatamaz.
ben pala olmadýðým için bu yazýmý gören pala beni aradý ve þu hikayeyi anlattý:
Fransa hükûmet ricalinden biri Napolyon’un bir muharebesinde tenkide kalkýþýp parmaðýný harita üzerinde gezdirerek:
- Önce þurasýný almalýydýnýz, sonra buradan geçerek ötesini zapt etmeliydiniz, gibi fikirler belirtmeye baþlayýnca, Napolyon:
- Evet, demiþ. Onlar parmakla alýnabilseydi dediðin gibi yapardým.
Yer Ýmleri