Ne Hamlesi yapacakmýþ Çin ? ABD'yemi saldýracak, Tayvaný'mý bombalayacak, ne yapacak ?
Ne Hamlesi yapacakmýþ Çin ? ABD'yemi saldýracak, Tayvaný'mý bombalayacak, ne yapacak ?
Abi sen tecrubelisin bu iblisi tanimadin mi Boyle havalarda shortcu toplar sonra bir Sabah Gaza basar yandim Allah diyene kadar %10 alir. Sonra Hersey guzelken bir Sabah vermeye baslar. Ordan doner burdan doner derken %30 cakarlar. Trend yok taktik yok ne taraf agir basarsa bam bam.
son 2 mesaj bugünün..diðerleri dünün mesajlarý...
paralel evrende miyiz?..shortlardan sonra 80 puan yükseldik...
sürekli al koçum,haydi evladýmla bu iþ olmaz..ALGI OLUR...
DÜN EKSÝ KAPANIÞ DEDÝÐÝN YERDEN %2.5 RALLÝ YAPTIK..
BU GÜN GLOBAL ÇÖKECEK DEDÝN..ÞUAN HEPSÝ ARTI OLDU..
Mesele yanýlma deðil..bu kadar amiyane,anlamsýz kararlýkla birilerini etkilemektir....teknik-temel arguman olsa,sonuna kadar saygým var.
Akýllý adam poz. alýr ve kenara çekilir..Ama bunu günde-abartýsýz-20 kere derse ve trente ters sürekli paçal yaparsa...o iþi asla ciddiye almam ..
dediðin gibi kimsenin sus -pus olduðu yok ( yukarýdaki mesajlarda bana atfen yazmýþ)..olan bir þey yok zaten.
ben gider...hayýr anlatamazsýn..farklý evrendeyiz..
Daha nasýl oynayacaðým dayýcým
Longta rallide 284xx rakamlara kadar long geldim sonra short vurdum sabah alttan kapandým Pazartesi sonra yukarý çýktýyukardsn 2 tane vurdum altttan alamadýk bugün de 2 tane vuruþ yaptým son yaptýðým 2 tane elimi çok kuvvetlendir di
Bu saatten sonra alsada no problem 😬😬 niye dayýcým iyi vurduk kaçtýk çünkü bam bam
Yazýlarým ve Paylaþýmlarý YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR
su basliktaki kisiler ve atismalar hic degismiyor.
...
Çin Halk Kurtuluþ Ordusu, perþembe-pazar günleri arasýnda Tayvan çevresindeki 6 bölgede gerçek mühimmatla askeri atýþ tatbikatlarý düzenleyeceðini duyurdu.
adamlar zaten tatbikat yapýcaz demiþler ne anlatýyorsunuz yok sevkiyat vs.
bu abla oraya Çin le diplomatik görüþme yapmadan indiðinimi düþünüyorsunuz.
Tayvan denilen yer Çine baðlý bir yer ülke olarak ABD bile tanýmamýþ.
bugunde söyledim 3. dünya savaþýna hazýrlýklarý bunlar ABD nin elindeki diðer ülkelerin yetkilileri tam kumanda ediceði kiþiler.
sonuç olarak çekik gözlülerden maçý berabere yapacak hamle gelicek mi ona bakýcaz
Yer Ýmleri