Ufak þiretler az para girince yürüyor. Büyük þirketlerde büyük para gerekiyor.
Bence iktidara yakýn olmayan borsaya yüklü para sokmaz seçimlere kadar.
Ufak þiretler az para girince yürüyor. Büyük þirketlerde büyük para gerekiyor.
Bence iktidara yakýn olmayan borsaya yüklü para sokmaz seçimlere kadar.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
Hükümet gittiðinde de durum parlak olmayacak, müthiþ bir finansal enkaz devralacak gelenler. Ama sýcak para yeni yönetime 3 ile 6 ay arasý zaman tanýyacaktýr diye düþünüyorum. O arada doðru adýmlar atýlmaya baþlanmazsa iþler daha da sarpa sarabilir.
Öte yandan daha doðalgaz kullanýmýnýn kýþ koþullarýnda olmadýðý þu ortamda bu cari açýk yýlsonuna kadar nasýl finanse edilecek? yeni swap anlaþmalarý dýþýnda ne yapýlabilir ki?
Ruslarla arayý bozmazsak belki doðalgaz ödemelerinde gecikmelerimizi tolere edebilirler. ya sonra?
benim aklým almýyor...
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi degildir..Sadece kendi kiþisel görüþlerimdir...
Benim istem mal toplama al sat al sat giden gitsin diyor. Deniz dalgalý aþaðý yukarý midemizi boza bilir.
Benim cono ya da vurmadýlar gene kapattým az karla ( komisyon + tavuk döner)
Borsada altýn kural sabýrdýr, ne kadar çok sabýr bi o kadar kazanç.
Biz ky ler alsatý beceremeyiz. Alýrsýn düþer satarsýn çýkar.
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Yakýþtýramadým bu yorumu.
Þu an o kadar kötü yönetiliyoruz ki, yeni gelen yönetim hiç bir þey yapmasýn..kamu kurumlarýna liyakat esaslý atamalar yapýlacak, mb gibi kurumlarýn iþine karýþýlmayacak...hukukun ütünlüðü esas alýnacak, kamu kaynaklý basýna, kamu çalýþanlarýna, bürokrtlara baský yapýlmayacak densin.
dolartl 15 e iner, faizler de 50 filan olacak bu ortamda...enf. hýzla 50 nin altýna ineceði için, yavaþ yavaþ faizler de 50 den aþaðý gelmeye baþlar.
enkaz kaldýðý doðru, ama bunlarýn gidiþi o kadar büyük bir moral etki yapar ki, 1-2 yýl içinde pek çok parametre düzelir...türkiyeye yabancý yatýrým gelir...borsa dolar bazýnda 2 ye katlar 2 sene içinde.
yeter ki, saðlýklý bir devir teslim yapýlsýn...saðlýklý bir koalisyon hükümeti kurulsun.
Önemli dönüm noktalarýný, beðendiðim analizleri Twitter dan da paylaþýyorum...@cautionary53
Neden yakýþtýramadýn dostum? benim vurgulamak istediðim yeni yönetimin doðru adýmlar atma zorunluðu zaten. Onlarda doðru adýmlarý atmazlarsa ihtimalini düþünmek istemiyorum. Ama umudumuz onlarýn senin de saydýklarýný yapacaklarý yönünde.
mevcudun iyi bir þekilde ekonomiyi yönetemediði aþikar. deðiþim þart...
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi degildir..Sadece kendi kiþisel görüþlerimdir...
5te veri gelecek
Yer Ýmleri