2988den 2 cetonu kapattým ve hafifledim..buralardan küçük küçük küçük düzeltip seans sonuna doðru yine toparlayabilir...güniçi aralýk beklentim 2955-2995..bakalým tutacakmý??
2988den 2 cetonu kapattým ve hafifledim..buralardan küçük küçük küçük düzeltip seans sonuna doðru yine toparlayabilir...güniçi aralýk beklentim 2955-2995..bakalým tutacakmý??
Benim ters indikatörüm(ciddiyim) yine short dedi...12. posta shortu açýyordur.
sadece geçen haftadan itibaren -140 puan terse düþmüþtü.
Bakýn o short ,der demez endeks yukarý fiþekledi...
16 yýldýr vobdayým bir archiyi hatýrlarým..bu da 2 etti.![]()
Ne demek tarkank abi, ben gördüðümü yazarým, doðruya doðru, real time online olarak iki gündür saðlam oynadýn ve üttün
Bi þortcu olarak terste kalsakta durum bundan ibaret, kazanan her zaman haklýdýr.
Dün dediðim gibi bugün muhtemelen makinaya jeton atarým demiþtim, hedefime geldi, at at at diyor palamýz, bende 3000 ne yazdým bi dene![]()
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
son longlarýmýda kapandým 1jetun þorta geçtim...artýk çok fazla gidecek yer kalmadý gibi..en geç 10,30-11,00 gibi güniçi düzeltmesine baþlamasýný beklýom..ordanda tekrar long olcaz yoldaþlarým..haydi bereketli olsun...![]()
herkes pusuda düzeltme bekliyor demek ki daha gidecek yol çok..
Buradaki görüþler kiþisel görüþlerimdir. Kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.
Siz burda þort'la long'la uðraþýrken asuzu ve tmsn'da millet parayý týrla götürdü. Sahi geçen biri klima diyordu iki gündür iyi gitti.
Yazdýklarým kesinlikle Yatýrým Tavsiyesi Deðildir
Yer Ýmleri