Geçen Oyak Hektaþ'da alým yapmýþ.
Kamu'da da bir akþam geri alým açýklarlar zarar etmezler.
Herifler shortlayan çok olursa bu tip iþlemler yapabiliyor.
Öte yandan geçen SPK bir þirkete ceza vermiþ, geri alýmda girilen fiyat bekleyen en yüksek emirden daha yüksek fiyattaymýþ. Bu þekilde bir kural var gibi.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
London abi benim sana Öner’im illa hava yollarý vuracaksan dönüþünden emin olduðun da vur abi
Yani benim gözlemlediðim endeksi tutmak istediklerin de ilk thyo na giriþiyorlar
Devlet hissesi alýnmaz o ayrý mesele.
Ama devlet hissesi þortlanmaz. Þirket batakta bile olsa bir þekilde devasa vergi gelirinden bir kalemi þirkete aktarýp borcu temizlerler. Ulusal medyada haber bile olmaz. Kodamanlar iþlerini gördükten sonra kapa bildirim yaparlar. Mevzu kapanýr.
Devlet bir þeyi yapmak istiyorsa yapar.
audentes Fortuna iuvat
Vob çok tehlikeli, trade kaþýntýn varsa ve ipliss sürekli dürtüyorsa en fazla bi dene ceton ile oynuycan.
Saðlýðýnýz için, vob yabmayýn sepet yapýn
yok ben ekrana bakmadan duramam, iþlem yabmadan duramam, alttan alýp üstten veremezsem gece uyku tutmuyor diyorsanýz bi dene ile oyalanýn.
yazýktýr paranýza,unutmayýn borsada fýrsatlar hiç bitmez, ömür biter fýrsat bitmez.
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Merhaba yeri burasý mý bilmiyorum fakat viopta en yüksek kaldýraç uygulayan aracý kurum hangisi acaba ben ziraat kullanýyoroum takasbankýn 3 katý teminat istiyor yardýmcý olabilir misiniz
Yer Ýmleri