Hocam Ana yükseliþ zaten þimdi çok çok zor.
154-160-175 max.
Bana göre
Üstü zor
Yaný ayný bakýyoruz SM-G975F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hocam Ana yükseliþ zaten þimdi çok çok zor.
154-160-175 max.
Bana göre
Üstü zor
Yaný ayný bakýyoruz SM-G975F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
matematiksel hata dolu.
bir kere o adamlar genelde gýda ürünü alýp gidiyor. ev kirasý ev fiyatý araba fiyatý gibi fiyatlar isin içinde yok.
elektrik su dogalgaz falan da yok.
sen simdi adamlarýn gýda kalemi üstünden bizim tüm enflasyonu yorumlamaya kalkýyorsun.
bu arada yüzde 160 bence de çok farazi ve ben doðru bulmuyorum.
ama bunu savunacaksam adil verilerle savunurum.
yazdýklarým tamamen kiþisel yorumlarým olup hiçbir þekilde yatýrým tavsiyesi deðildir ... sizi mutlu edecek ninja yolunu kendiniz çizmeniz dileðiyle...
2 yýllýk ABD tahvil faizleri ile 10 yýllýk arasýnda spread 50bp oldu. Daha önce bu seviyelerden sonra sýrasýyla Körfez krizi, 2000 krizi, 2008 mortgage krizi ve 2020 covid belasý gelmiþ. Bakalým sýrada ne var .
https://www.hizliresim.com/p83z7ip
Financial Times Cumartesi günü yaptýðý açýklamada ,
Batýlý devletlerin Türkiye ile Rusya arasýndaki ekonomik baðlarý güçlendirme konusunda giderek daha fazla endiþe duyduklarýný ve Ankara'nýn Moskova'ya yaptýrýmlardan kaçýnmasýna yardýmcý olmasý halinde olasý cezai misillemeyle karþý karþýya kalma riskinin arttýðý konusunda uyarýda bulundu .
Altý batýlý yetkili Financial Times'a, Rusya Devlet Baþkaný Vladimir Putin ile Türk mevkidaþý Recep Tayyip Erdoðan arasýnda Cuma günü yapýlan ticaret ve enerji iþbirliði anlaþmasýndan endiþe duyduklarýný söyledi.
https://www.ft.com/content/00badf9e-...c-9ac1c2207835
Sýrada ne var bilmiyorum Sn. Egeduk ama dünyayý senelerce kaosa sokacaklar. 2000 yýlýnda tepede hemen kriz patlamýþ, 2008 de ise 16-17 ay önce tepe görülmüþ (2007 Ocak) sonra 2019 Aðustos'ta tepeye yaklaþýrken Trump in.baskisiyla faizler inmeye baþladý ama 6 ay sonra korona patladý. Þimdi ise tarihi zirve geçilmek üzere. Biden 3 haftadýr korona, Tayvan gerilimi var, enflasyon resesyon stagflasyon deseniz , hepsi bir arada.
Bý ara Dow Jones grafiði atmýþtým buraya, 1929 krizi ile ayný hareketi yapýyor þu anda.
Yer Ýmleri