-

Originally Posted by
GP
Perşembe yükselcek dedikmi.
Dedik.
Ne dersek o.
Ucuza kaptıranlar düşünsün����
bu hissede benim gozumde artik ucuz yok (firsat maliyeti nedeniyle) hatta her fiyat seviyesi pahali olabilir
hissede olabilecekleri bu duzeyde bilebilmek de ayri bir seviye
Son düzenleme : thinktt; 15-07-2022 saat: 02:53.
-

Originally Posted by
thinktt
bu hissede benim gozumde artik ucuz yok (firsat maliyeti nedeniyle) hatta her fiyat seviyesi pahali olabilir
hissede olabilecekleri bu duzeyde bilebilmek de ayri bir seviye

Şöyle bir xu30 şirketlerine göz attımda, hakikaten dolar bazlı çok saçma fiyatlara inmişler;
Ttkom- 1,7 milyar dolar
Tcell- 2,1 milyar dolar
Petkim- 1,1 milyar dolar
Akbank - 2,3 milyar dolar
Yapı kredi- 2 milyar dolar
İşc- 2,5 milyar dolar
Sahol- 2,1 milyar dolar
Bu fiyatlara bakılırsa, Türkiye borsası “ ucuz”. 138 sent. Daha da ucuz olur mu, olur elbet.
-
Her malında bir ederi var. 6 ay daha belki daha da “ ucuz “ olur ama piyasalar risk- on moduna geçerse( daha zaman var) o zaman dutluktu deriz
-
Petroldeki + xau- xag satışlarına bakılırsa, borsaların yeni dip yapmaması olumlu( yurtdışı). BTC de 18,000 altına sarkmadı. SP yılı %20 eksi , Nasdaq %30 eksi kapar mı yılı göreceğiz
Not: Suudi ler, iskontolu Rus petrolünü işleyip, re- export ediyormuş piyasaya. Şaşırdık mı, hayır !!
-

Originally Posted by
GP
Perşembe yükselcek dedikmi.
Dedik.
Ne dersek o.
Ucuza kaptıranlar düşünsün😂😂
7,50 civarı hızını keserler diye bekliyordum, beklentimin üzerinde kapadı
-

Originally Posted by
wasaban
7,50 civarı hızını keserler diye bekliyordum, beklentimin üzerinde kapadı
Üstat evet gp perşembe hızlı yukarı yazdıydı bana geçen hafta diyerek onaylarsan biraz havamız olurdu😂
Tamamen sezisel birşey benimki teknik meknik anlamam ama tekniğe inanma tekniksizde kalma
-

Originally Posted by
wasaban
Her malında bir ederi var. 6 ay daha belki daha da “ ucuz “ olur ama piyasalar risk- on moduna geçerse( daha zaman var) o zaman dutluktu deriz
Hemide avusrtalya dutu😂
-

Originally Posted by
wasaban
Şöyle bir xu30 şirketlerine göz attımda, hakikaten dolar bazlı çok saçma fiyatlara inmişler;
Ttkom- 1,7 milyar dolar
Tcell- 2,1 milyar dolar
Petkim- 1,1 milyar dolar
Akbank - 2,3 milyar dolar
Yapı kredi- 2 milyar dolar
İşc- 2,5 milyar dolar
Sahol- 2,1 milyar dolar
Bu fiyatlara bakılırsa, Türkiye borsası “ ucuz”. 138 sent. Daha da ucuz olur mu, olur elbet.
Burası borsa herşey olabilir.
Kimse çözemez.
Kimin malda olduğuna bağlı😂😂
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri