Originally Posted by bigdata bazý yan tahtalara sýrayla devre kestiriyorlar.. bazý yan tahtalar hergün tavan gidiyor
Originally Posted by bigdata bazý yan tahtalara sýrayla devre kestiriyorlar.. Hacý… onlarýn robotu varsa, bizim Allahýmýz var
Originally Posted by delicocuk35 bazý yan tahtalar hergün tavan gidiyor Aynen. Ýsmi geçen 3 þirket devre kesmiþ yanýna birde saçma sapan x5-6 yapanlarý tokatlamýþlar
Gwind 400m dolar. Ayen 450m dolar… Maþallah
Shell CEO'su: Petrol piyasasý bir süre daha sýký kalacak bu shell turcas ceo su mu shell turkiye ceo su mu shell global ceo su bilemedim ama matrikse bu acýklama dusunce hisse 13.07 e vurdu.
Originally Posted by bigdata Shell CEO'su: Petrol piyasasý bir süre daha sýký kalacak bu shell turcas ceo su mu shell turkiye ceo su mu shell global ceo su bilemedim ama matrikse bu acýklama dusunce hisse 13.07 e vurdu. Shell CEO'su: Avrupa'da gaz krizi birkaç kýþ sürebilir 4 çeyrek, kasým ayý itibariyle brent petrol long diyorum.
Originally Posted by bigdata Shell CEO'su: Avrupa'da gaz krizi birkaç kýþ sürebilir 4 çeyrek, kasým ayý itibariyle brent petrol long diyorum. Enerji piyasasýnda bölgesel fiyatlamalar çok ayrýþtý.. Abd bu iþten kârlý çýkarken, Avrupa haþat oldu
Originally Posted by bigdata Shell CEO'su: Avrupa'da gaz krizi birkaç kýþ sürebilir 4 çeyrek, kasým ayý itibariyle brent petrol long diyorum. Bende þort diyorum😅
Forum Rules
Yer Ýmleri