-
Biz 50-60K usd ile yaptik bu ikinci islem
ilkinde 6% buna da 9% verdiler
Ben serbest doviz fon ile devam ediyorum ama.... orada MK 7-9arasi....

Originally Posted by
tantrum
Servet bey, banka opsiyonlu döviz dönüşümlü kkm yi, ne kadarlık bir döviz bozum üzerine yapıyor.
Bir bilginiz var mı? 100,000$ ve üzeri diye biliyorum.
-

Originally Posted by
servetbey
Biz 50-60K usd ile yaptik bu ikinci islem
ilkinde 6% buna da 9% verdiler
Ben serbest doviz fon ile devam ediyorum ama.... orada MK 7-9arasi....
Merhaba hangi fondan alıyorsunuz ?
-

Originally Posted by
yigit35
Ben de buralar niye dutluga dondu diyordum, millet faiz yiyormus.
Bir ev isi kovaladigimdan yuklu dolari %2 mevduatta tutuyorum. Buna alternatif var midir? Likid - max 1 hafta 10 gunde bozabilecegim, getiri garantili?
-
piyasada %20 lere kadar opsiyon primli ddkkm oranları varken bugün eb getiri oranları düşmüş gördüğüm kadarıyla. fonlar, bıyıklı yabancılar vs millet ittifakı galibiyetine mi oynuyorlar acaba?
-
Eurobond bozup okkali vergi odemek isteyen hic kimse olacagini sanmiyorum ama biraz daha faiz oranlari yukselirse FON daki USD lar ile eurobond lara gecebilirim extra olarak
Bu sene USD 22.50leri gecmese yeter
14/05/2023 te bir kupon odemesi daha var ondan sonra ortalama biraz daha yukari kurtarabilir tabe

Originally Posted by
ratso
Ben de buralar niye dutluga dondu diyordum, millet faiz yiyormus.
Bir ev isi kovaladigimdan yuklu dolari %2 mevduatta tutuyorum. Buna alternatif var midir? Likid - max 1 hafta 10 gunde bozabilecegim, getiri garantili?
-
Tam olarak ismini buraya yazmayim ama gene gidisata bakip alim yapiyorum diyeyim... Serbest fon konu kisminda bunu yaziyoruz tabe ordan da bakabilirsiniz

Originally Posted by
yigit35
-
EB ye park ettigimiz para da vergi zivanasi olmasa ordan da cikabiliriz tabe

Originally Posted by
shorts
piyasada %20 lere kadar opsiyon primli ddkkm oranları varken bugün eb getiri oranları düşmüş gördüğüm kadarıyla. fonlar, bıyıklı yabancılar vs millet ittifakı galibiyetine mi oynuyorlar acaba?
-
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri