Kk limitini artirmiyo kamu bankalar...varlýðýmýz özel bankada...özel banka kk ile ödeme yok çýktý gib...de
Bugün garanti müdürü herkes bizim kartla ödüyo vergisini diyor...ing kartla almadý gib...kim açýklýða kavuþturabilir
Ben geçen ay garantipay kullanarak ödedim GV ve MTV'yi . Ancak önceki aya göre garanti bankasý vergi ödeme kapmpanyalarýný budamýþ. 4 ay faizsiz taksit yapýyordu Haziran sonuna kadar. Temmuz ayýnda ancak 2 taksit yaptý üzerine de faizini ödemek kaydýyþa 3 ek taksit daha yapmasý gerekirken onu da yapmadý. Çaðrý merkezi alýþýk olmadýklarý bir hata mesajý çýktýðýný ve ek taksitin bilinmeyen bir nedenle yapýlamadýðýný söyledi.
En güçlü veya en zeki olan deðil, DEÐÝÞÝME en açýk olan türler hayatta kalýr...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
kur bir hafta daha buralarda tutunursa 1-2 bin tl ile 150bin sýnýrýný geçip beyanda bulunmam gerekecek![]()
hanýma 2-3 bin nomimal virman yaparsam yýrtýyorum. ivazsýz intikal vergisini ödemeye razýyým. ama o kategoriye girecek mi, alým satým geliri olarak mý algýlanacak bilinmiyor.. sinir durum. hayýrlýsý.
Yer Ýmleri