Arkadaþlar Hazine ve özel sektörün eurobondlarýnýn ve yieldlarýnýn listelendiði bir site var mý? Eskiden iþ yatýrýmýn araþtýrma raporu oluyordu, oradan bakýyordum. Þimdi göremedim o raporu. Teþekkürler þimdiden yanýt için.
Arkadaþlar Hazine ve özel sektörün eurobondlarýnýn ve yieldlarýnýn listelendiði bir site var mý? Eskiden iþ yatýrýmýn araþtýrma raporu oluyordu, oradan bakýyordum. Þimdi göremedim o raporu. Teþekkürler þimdiden yanýt için.
'Piyasa analizi sadece kendi pozisyonunu empoze etmektir' Þant Manukyan
yurtiçi bir sitede var mý bilmiyorum. Aþaðýdaki linkten bakabilirsiniz.
https://www.boerse-frankfurt.de/bond...DIRECTION=DESC
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir, itibar etmeyiniz.
Bu ne kadar talep ebondlara.
Hiç bu kadar olmamýþtýr uzun zamandýr.
Faiz düþüþleri yakýn sanýrým
CPH1951 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Selamlar. Subat ayinda kupon odemesi yapacak EUR cinsi eurobondum var.CDS, referans faiz orani vb. kuponun degerini etkileyen sartlar ayni kalmasi sartiyla bu eurobondu simdi Aralik ayinda satmak ile subat kupon odemesi sonrasinda satmak arasinda teorik bir getiri farki var midir?
Sormak istedigim, simdi satarsam kupondan gelecek meblagi kaybetmiyorum cunku zaten satis fiyatinin icinde bu kupon bedeli vardir diyebilir miyiz?
Ilgili eurobondu kesin olarak satma kararini verdim ancak sirf kupon odemesi icin subat ayini beklemeli miyim anlamaya calisiyorum.
Arkadaþlar cds ler bu kadar düþmüþken sizce eurobondlari satmak çok karlý olmaz mý
Satýp seçime kadar baskilanan kurda 3 aylýk faize girsek sonra seçim oncesi tekrar dolar alsak ciddi miktarda kar ederiz gibi geliyor
Yer Ýmleri