DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Geçen zeytinyaðý üstüne Edremit muhabbeti yapýldý, google hemen dayadý reklamý, çok ilginç yaw, yazýnýn içeriðini de analiz ediyor alet...demek ki hep et but muhabbeti yapsaz
![]()
Hayatinda hic matematik dersi aldinmi?
Ben otel sahibiyim Alman turist bana 400 euro mu versin yoksa Turk vatandasi ayni odaya 400x18 =7200 TL mi versin. Bana gore farketmez. O 7200 TL yi aninda bankaya goturup 400 Euroya cevirebiliyorsam kim takar.
Bilmedigin anlamadigin konularda yorum yapip dibe batiyorsun. Egitimli insan bilmedigi konuda yorum yapmaz sorar ogrenir. Anladinmi neden cok soru sordugumu?
Egitimli insan neyi bilmedigini bilir. Egitimli insan konusurken insan uzuvlarini organlarini isin icine katmaz.
Hiç kimse bana borsada 'sipikilasyon yapýlýyor' dedirtemez
2019 dan sonra Masak'ta SPK uzmaný kalmamýþ..
01:53 ten itibaren
Ayný otelde yurt dýþýndan gelenlerin çok daha ucuza kaldýðýný bilmeyenler var aramýzda,
Hatta bu konu keþfedildiðinde, vatandaþtan baðlantýsý olanlarýn memlekette daha ucuza tatil yapmak için, Almanya'da yaþayan Türk kökenli hýsým akraba tanýdýk Turizm Acentalarý üzerinden rezervasyon yaptýrdýðýný,
Sonra bu konuyu otellerin de keþfedip bu þekilde yerli turistin yurt dýþý acentalar üzerinden rezervasyon yapýlmasýnýn önüne geçildiðini ve pasaport kontrolü yapýldýðýný...v.s...v.s.
Nedense herkesçe malum olan þeylerin bu arkadaþa malum olmamasý sorunu devam ediyor.
------------------------------------------------------------------------
Borsadan çýkýp da para nereye gidecek, baþka gidecek yeri mi var sorusu akýllarý meþgul ediyor bu aralar...
Yine borsaya, ama yurt dýþýndaki borsa/-lara gidecek olmasýn?
Yurt dýþýna para aktarmak genel temayülleri malumgillerin..
Misal geçenki yerli ve milli abla; Yunanistan'dan iki daire almýþ, hemi de firari FETÖ cülere kiralamýþ,
Onun þeyi abi de, 4.5 milyon EURO luk tekneyle, -ki 82 milyon TL yapýyor ve aktarýmlara göre sadece kaptanýna aylýk 55 bin TL gerekirmiþ, 3 de gemici, liman yakýt masraflarý da über boyutta, Yunanistan' a výnlýyordu az kalsýn,
Yok mok dedi de, birisinin de Londra'da evi varmýþ...
Eski mevzular zaten malum...Der Man, Die Frau mevzularý..
Hani diyorum ki, bunlar XBANK ý kaldýrýp, onun gölgesinde SINAÝ lerde çakýp malý...DJI SP500 diplerse burdan oraya, dönmemecesine, uzun vadeli temettü deðer yatýrýmý neyim ayaðýna...yine borsaya (?) yatýrým yapmasýnlar, yerli ve milli abilerimiz...
Kýllanmak serbest bildiðim kadarýyla hala...hala serbest iken þaapayým dedim..
Yer Ýmleri