120 k kredi kartý limiti çok az ..muhtemelen krediniz çok bankalarda...mal alýmlarýnda ticaretinizde kredi kartý kullanýmýný arttýrýp.. kredinizi düþürün tavsiyem..kredileriniz düþerse ..kredi kartý limitiniz artar...bizde de tam tersi bir durum var ..kredi kartý limitlerimiz yüksek...ve hemen hemen hepsi dolu oldugu için ..kredi taleplerimiz de çok düþük mebleglar veriyorlar..findeks puanýnýz ne kadar yüksek olursa olsun..bizimde kredi kartý limitimiz 1 m üstü ..ayrlýk ortalama ödememiz 350 400 k civarý ve hepsinin tamamýný yatýrýyoruz ama kredi çýkmýyor ..çýksada 200-300 k çýkýyor...ama limit artýrýmý istedigimiz zaman hemen artýyor...o yüzden hiç kredi kullanmýyoruz...
Bistte olay nedir? Bilen varsa açýklayabilir mi?
Söylediklerinizle benim durumumun alakasý yok.kredi/limit oraným %5 ti cumaya dek.cuma %40 oldu araç kredisinden sonra.baþvurduðum tüm kredilere istediðim tutarda onay alýyorum.ticari mal alýmlarýmý vs karttan yapýyorum ve ekstremin çok üzerinde ödüyorum bu yüzden.fakat kredi kartý limit talebimi karþýlamýyor garanti hiçbir þekilde.
Yer Ýmleri