Yuze gerek yok ki doksan da olur.
Ýnsan dediðinde noksan da olur.
Boþa böbürlenme, elde meler var.
Bir ben varým deme, yoksan da olur.
Lan gavat sen kimsin ki Ayhan abinin yani da? Haddini bil köpek.
Yuze gerek yok ki doksan da olur.
Ýnsan dediðinde noksan da olur.
Boþa böbürlenme, elde meler var.
Bir ben varým deme, yoksan da olur.
Lan gavat sen kimsin ki Ayhan abinin yani da? Haddini bil köpek.
https://www.sondakika.com/haber/habe...inda-15408516/
Ankara ve Ýstanbul'da görüþmeler gerçekleþtiren IMF, faiz artýþý ve Merkez Bankasý'nýn baðýmsýzlýðýný güçlendirecek tavsiyelerde bulundu
Benjo anlýk inves 18,5699 dün içime dogdu bunlar bir þekilde çakacak dedim 18.62 den bozdum burger günlüge geçtim %25 den ,benjo ölmüþ aglayaný yok.
Þu Sedat Peker in Deyyusu Ekber namýnýnin nereden geldiðini öðrendim. Osmanlý da 1650 li yýllarda saray çok fazla lüks içinde yaþarken halktan çok fazla vergi ister Sivas bölgesinde ki Varvarlý paþa bunu kabul etmez. En son Saraydan Ýbþir Paþa'nýn karýsýný isterler Varvarlý paþa bunu da kabul etmez baþkasýnýn nikahlý karýsýný almak caiz deðil diye. Bütün bu olanlardan sonra saraya isyan eder askerleri ile birlikte saraya yürür Karýsý istenen Ýbþir Paþa'da destek vereceðini söyler. Saraya varmadan Varvarlý’nýn ordusuyla birleþmek üzere kalabalýk bir askerle ordugaha gelen Ýpþir ani bir saldýrýyla asi paþayý yakalayýp kellesini Ýstanbul’a gönderir. Deyyusu Ekber ipþir paþa.
Osmanlý da Deli Ýbrahim dönemi iyice araþtýrýlmalý cinci hoca ile çözmüþler adamýn çocuðu olmuyor.
Karar gazetesi Ýbrahim kiras yazmýþ bunu.
Yer Ýmleri