Petrol fiyatlarýndaki bu hareket motorine 82 kuruþ indirim getirdi. Ancak motorin (mazot) litre fiyatýna 60 kuruþ daha indirim geleceði öðrenildi.
Petrol fiyatlarýndaki bu hareket motorine 82 kuruþ indirim getirdi. Ancak motorin (mazot) litre fiyatýna 60 kuruþ daha indirim geleceði öðrenildi.
TÜÝK: DIÞ TÝCARET AÇIÐI EKÝM'DE YILLIK %421,7 ARTIÞLA 7,9 MÝLYAR DOLARA YÜKSELDÝ
TÜÝK: TÜRKÝYE'NÝN YILLIK ÝHRACAT ARTIÞI EKÝM'DE %3'TE KALIRKEN, ÝTHALAT ARTIÞI %%31,4 OLDU
TÜÝK: ENERJÝ ÜRÜNLERÝ VE ALTIN HARÝÇ ÝHRACAT EKÝM AYINDA %1; ÝTHALAT %12,8 ARTTI
Bu ithalata ne kadar dayanacak bakalým ülke.![]()
%31 ithalat artýþý manidar olmuþ
bir halt olacaðý yok.
Kaç zamandýr altýn gümüþ net açýk sebebi..
Biri kazýp çýkarýyor.
Biri kazýp gömüyor..
Geçen ay dünya rekortmeniydik.
Borsa Ýstanbul Kýymetli Madenler Piyasasý tarafýndan açýklanan verilere göre Türkiye'nin Ekim 2022 döneminde altýn ithalatý 44 bin 568 kilo, gümüþ ithalatý 66 bin 70 kilo oldu. Verilere göre altýn ithalatý geçen yýlýn ayný ayýnda bin 203 kilo, önceki ay ise 39 bin 32 kilo oldu.
Memento mori
Hayýr iþin sýkýntýlý tarafý altýn ve enerji dýþýnda da sakata gelmiþiz.Demek ki kimse kura inanmýyor bu kurla ithal edilen her þey ucuzdur nasýlsa kurlar patlar bu ithal mallarý bu fiyatdan bulamayýz hesabý herkes parayý harcýyor.Nerden mi biliyorum ,dört aydýr ben böyle yapýyorum ,malum kiþi kendinden bilirmiþ))))))
Atm den nakit çekmeden herkes sallamýþ
Biriniz çekin deneyin ATM den
Detaylý ti kesintileründem giderek faizi bulun
30 gün sonra kapattýðýnýzda kesintiler oluþacak
Önce oluþmuyor
Ben küçük bir miktarý denedim bana girdi
1.50 oldu 2.50 gibi
Bankamatik dekontunun en altýndaki nakit çekme kesintisinide ay sonu kapatýnca ekleyin atlamayýn![]()
Yazdýklarým minicik bir yatýrýmcýnýn görüþ ve önerileri olup, yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilemez.!
https://m.youtube.com/watch?v=6-3f2I4H2t8&pp=ygUZxLAga293ICB3aGFzIHTEsSBnZSB5b3VuZ w%3D%3D
Baþkan bu formül visa için mi, yoka Kmh hesabý için mi?
Ben basit ATM kartý ile çektim kart KMH i kullanmýþ olabilir
Vadesizde 0 tl vardý seçenek sundu
Para yokken ATM para verdi
Kesintiler ay sonu geldi
Vergi borçlarým var yýl sonu olmadan kapatmam lazým
Yoksa seneye kol gibi girecek
Saygýlar![]()
Son düzenleme : Maacit; 29-11-2022 saat: 15:36.
Yazdýklarým minicik bir yatýrýmcýnýn görüþ ve önerileri olup, yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilemez.!
https://m.youtube.com/watch?v=6-3f2I4H2t8&pp=ygUZxLAga293ICB3aGFzIHTEsSBnZSB5b3VuZ w%3D%3D
Yer Ýmleri