Bunlar tiyatro ,mizansen,imamoðlu cumhuraþkaný olalý çok oldu.Yoksa sen beylikdüzü belediye baþkaný olacaksýn ,reisin binali adýna oy istediði bir kampanyada chp gibi seçim özürlü partinin tek hatasýz bir seçim kampanyasý ile 3 ayda ilk seçimde yeneceksin ikincisinde 800 bin fark atacaksýn)))))))) Ýmamoðlu seçileli çok oldu,zamanýnda reise yapýldýðý gibi güzel bir hikaye eþliðinde hepimizi mutlu ederek bir seçim kazanmaya kazanýr da bizim için çok da bir þey deðiþmez.Memleket zaten iflas etmiþ ,kim nasýl düzeltecek ki,gelecek yýl tüm dünya ile beraber biz de büyük buhraný yaþarýz.Gerçi yaþamaya baþladýk da neyse.Ben siyasete falan inanmýyorum,bana tiyatro gibi geliyor.Yönetenler baþka gördüklerimiz baþka,bize de oy veriyormuþuz seçiyormuþuz olaylarýn müsebbibi aslýnda bizmiþiz duygusu yaþatýyorlar o kadar.
Kaftancý olmasa ne imamoðlu ne de CHP seçimi alabilirdi....
imamoðlu cumhuraþkaný olamayacak....Bu da burada kalsýn....
Gün olarak hesaplarsak 967 gibi bir rakam yapýyor. Zorlarsak 969 yapýyor. Ömer çelakýl aklýma geldi. Rakamlarýn gizemi..
Rakamlarýn gizemi diye bisey yoktur,o adam sarlatandýr,guya kuran ayet vs sayýlarýna göre tahminde bulunuyor,ama esas kuran ayetleri nerede belli degil,çünkü osman eski ayetleri yaktýrdý kafasýna göre kuran yarattý,guya seçkin uzmanlar gurubu toplamýs öyle karar vermis
Yer Ýmleri