Burada yer alan yorumlar, kiþisel görüþlere dayanmaktadýr. Bu nedenle, yatýrým veya al/sat tavsiyesi olarak deðerlendirilmemelidir.
hangisinden baþlayalým, öncelikle bankalar muhbir olmaz muhabir olur,
daha önceki gönderinizde de böyle yazmýþsýnýz demek ki öyle biliyorsunuz
yabancý diliniz varsa ekteki videoyu izleyin, en azýndan ilk 2 dk.yý yoksa biraz detaylandýrýrým..
https://www.youtube.com/watch?v=ye8dbEmBimg
18 Haziran seçimlerinin yasal baþlangýç tarihi 20 Nisan dýr. 20 Nisan sonrasý yapýlacak bir seçim, olaðan seçim takvimi içerisinde kaldýðýndan, Cumhurbaþkaný, ancak Meclis in 20 Nisan dan önceki bir tarihte erken seçim kararý almasý ile aday olabilir.
Cumhurbaþkanýnýn, Meclis i feshetme gibi bir yetkisi yoktur. Anayasa madde 116 ya göre, Cumhurbaþkaný yalnýzca seçimlerin yenilenmesine karar verebilir. Bu durumda da seçimin tarihi, yenileme kararýndan 90 gün sonraki ilk pazar günüdür.
Seçimlerin öne alýnmasý þeklindeki söylemler, dezenformasyon olup, öne alýnma ile ifade edilmek istenen ve açýkça söylemekten kaçýnýlan erken seçimdir. Erken seçim kararýný alma þekli, Anayasa da yazýlýdýr. Bu konuda YSK yetkili deðildir.
https://www.cumhuriyet.com.tr/siyase...lamasi-2018824
Realities hocam varken dilbilgisine imla kurallarýna noktalama iþaretlerine sözcüklere dikkat edin anýnda yakalar. Daha önce beni yakalayýp paraladý aman ha. Realities hocam aslýnda çoðu arkadaþ biliyor da bu telefonlardan kaynaklanýyor.
ayasofya senin bir çok yanlýþýný okudum ama üstünde durup düzeltmedim
benim uyardýðým, kuralý uyguluyorum zannederek birden fazla yerde yanlýþ uygulamandý
yoksa telefonla yazarken karakter yanlýþý yapabilirsin bu da normaldir lakin
sen ýsrarla benimki yazarken ki'yi ayrý, kapýdaki yazarken ki'yi ayrý yazýyordun
diðer baþka kelimelerde bu tür heceyi ayrý yazma veya imla hatalarý yapmýyordun nedense
mesela anýnda yazarken anýn da yazmýyorsun hatayla, ki ile biten kelimeleri nedense ayýrýyordun
ben de kuralý uyguladýðýný zannederek aslýnda yanlýþ yazdýðýný belirttim, olay buydu..
Burada yer alan yorumlar, kiþisel görüþlere dayanmaktadýr. Bu nedenle, yatýrým veya al/sat tavsiyesi olarak deðerlendirilmemelidir.
Yer Ýmleri