Originally Posted by
cemsoy35
bende hemen hemen tüm bankalarýn gold u palatinumu bussines ý vs i var..ticaretimde kullanýyorum..ve hepsinde de her ay ciddi meblaglar dönüyor. limitler agzýna kadar dolu ve hepsi de yuksek limitli..o yüzden iptal edin dedigim zaman genelde maçalarý yemiyor iptal etmeye...çünkü her kart ortalama 150-200 bin dönem içi ödemesi ..ve hepsi gününde yatýyor.. pos hesabým çogunda var..hepsinin limiti ortalama 350-400 bin tl falan... geçengün garanti yerleþtirmiþ.. yýllýk üyelik ücreti 350 tl ..k apatýn o zaman kartý dedim..herzaman yaptýgým blöfü yaptým... adamlar þak diye kapattýlar...gitti 400 bin limitli kart...yenisini çýkarttým ..10 bin tl limit geldi...bu ne dedim 10 bin kime yetecek...ee diger kartlarýnýzýn limiti yuksek o yüzden bukadar limit çýktý size dediler..diger kartlarýn limitini düþürün dediler..neyse teb in posunu iptal ettik garantiden pos aldýk...þimdi tüm kartlarý garantiden geçiyorum pos hesabýnda çok hareket olursa kolay yukselirmiþ limit..ama tekrar 400 bin limite çýkarmak için baya bir ugraþacagýz galiba...
Peki Yoncabank ýsrarý niye, mesela Baþaklý bankýn kredi kartý olmuyor mu?
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Yer Ýmleri