Benim söylediðim düþündüðümü Habertürk gazetesi yazarý Sevilay yalman yazmýþ bir okuyun isterim.
Abi. Ben herkese bu þekilde hitap ederek baþlarým yaþ olmak benden büyük olsun küçük olsun yada baþkaným kardeþim hocam. Kýrmadan dökmeden elimdeki minicik telefon ile anlatmaya çalýþýyorum. Seçim öncesi benim yüzümden bir oy bile israf olmasýn diye hir gür etmiyorum. Hep birlikte nice baharlara.
Baþlýk dolarda yükseliþ kaçýnýlmaz; meþajlar da kezâ çok alakalý bravooooo
ALDIÐIM HÝSSEYÝ DÜÞÜRMEYE ÇALIÞANIN DEFTERÝNÝ DÜRERÝM... YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR...
Meþaj diye özellikle yazdým ki anlayan anlasýn...
ALDIÐIM HÝSSEYÝ DÜÞÜRMEYE ÇALIÞANIN DEFTERÝNÝ DÜRERÝM... YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR...
1 yýllýk cari açýk : 48.5 milyar usd seviyesine gelmiþ (o kadar net hata noksan kalemine raðmen) + dýþ ticaret açýðý 110 milyar usd seviyesine gelmiþ...
yaklaþýk 690 milyar usd gsyih'sý [2022 beklenti] olan bir ülkede 110 milyar usd dýþ ticaret açýðý konusu baþlýbaþýna ele alýnmasý gerekir. dýþ ticaret açýðý / gsyih : %16 oldu !! !! cari açýk ise %7 seviyesinde ????%5'in üstü kriz iþaretlerinden biri olarak bilinir.
o kadar nerden geldiði bilinmeyen paraya raðmen oranlar muazzam yükseldi. problem had safhada diyebiliriz.
Yer Ýmleri