Dünya üzerinde bir ülke var , simdi adýný hatirlayamadim , iþadamý ithalat yapar , kendi depolarýný doldurunca baðýrýr bu ithalat yapýlmasýn gümrük duvarlarýný yükseltin diye ,halký 43 yasin da emekli olmak ister , olunca 40 yýl kendi emekli maaþý alýr , sonra geberir karýsý 15 yýl daha alýr kari da geberince , kýzý kocasýndan mahsus boþanýr , babasýnýn emekli maaþýný alýr bi de kocasinin koynundan çýkmaz , bu ülkenin bürokratý milletvekili en az 5 yerden maaþ alýr sonra bu 5 ayrý yere laf ola gitmek için her ay yolluk felan alýr , bazý iþadamlarý canlarý sýkýlýnca þuraya huzur evi yapalým þuraya þehir hastanesi olmadý kaymakamlýk binasýný yenileyelim der devlete ihale açtýrýr sonra ihaleyi kazanýr malý götürür , bu ülkenin yasli cahil kesimi sýðýr gibi yer sonra doktora gidip torba torba ilaç alýr içer , hekimi begenmezse her pazartesi baþka doktora gider yeni torba doldurur , yari içer yari atar yari bakar .
Bu ülke nin adýný unuttum afrikada miydi neydi cds leri de yuksek miþ acep nedendir bilemedim

Yer Ýmleri