Köfteci yosef de köfte menü geçen yýl tam bu zaman 30 lira idi þimdi dün 96 lira dediler .
Bundan sonra þöyle olacak bugün maaþa zam yarýn ekmeðe zam , zam lar günlük olacak hem maaþa hem herþeye.
Ben ekonomistim diyen meþhur bir zata baþka meþhur zat þöyle demiþti sen ekonomisiysen ben de Queen Elizabeth im.
Köfteyi bugün yedin yedin , aldýn aldýn , yarýn .........yedin.
Bu arada þok marketin uygulamasýndan 1 ay zam yapýlmayacak 1000 ürüne baktým , bir iki tane sayýyým
Ülker dido ,
Çýbīk kraker
Ayz tii
Kaymaklý piskevüt þaka deðil yüzde 95 i boyle temel ev ihtiyacý olan maddeler .31 ocak ta bitiyor ona gore hemen stok yapýn.
Kemal Kýlýçdaroðlu, "Erdoðan'ýn adaylýðýna neden sessiz kalýyorsunuz" eleþtirilerine yanýt verdi: "Diyelim ki ses çýkardýk nereye gidecek? Yüksek Seçim Kurulu'na. O üyeleri atayan kim Erdoðan. Verdiði karara kim itiraz edecek? Ýtiraz edeceðin hiçbir yer yok."
Neyse.konuþunca da, bu adam akp nin 2 numarasý dediðimde de troll oluyorum.
Gençler bilmez biz her gün dö...kollamak için stok yapýyorduk
Walla millet stokçu oldu a.q ...Daha geçen gün evin deterjan grubuna ilave yapayým ortam kötü dedim...200 e aldýðým ürün en ucuz 254 olmuþ a.q 1 hafta da ....Carreforuda kuzu but 135 , sonra 145 bu hafta 186,90 a.q fiyat artýþ hýzýna yetiþene helal olsun...
Yer Ýmleri